ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 24. kolo (subota)

BORUSIJA MEHENGLADBAH – VOLFZBURG

BORUSIJA MEHENGLADBAH je u proteklom kolu pretrpeo pravi debakl na gostovanju protiv Borusije Dortmund (6:0). Stoga, sada pred svojim fanovima nastojaće da se iskupe za spomenuti neuspeh. Popularni „Koltovi“ ove sezone su daleko od svog uobičajenog nivoa, jer trenutno zauzimaju tek 13. mesto na tabeli sa svega četiri poena prednosti u odnosu na opasnu zonu. Velikih problema imaju u odbrani, koja gotovo redovno prima golova iz utakmice u utakmicu, ukupno 46 do ovog kola (u proseku tačo dva po meču). Ni na svom terenu ne prikazuju tako ubedljive partije kao proteklih godina – pet pobeda, dva remija i četiri poraza uz gol razliku 19:19. Biće oslabljeni neigranjem – M.Doucoure (defanzivac), L.Stindl (vezista).

Očekivani sastav (3-4-2-1) – Y.Sommer – M.Ginter, M.Friedrich, N.Elvedi – S.Lainer, K.Kone, F.Neuhaus, R.Bensebaini – J.Hofmann, A.Plea – B.Embolo

VOLFZBURG je nakon dva trijumfa, minulog vikenda na svom terenu doživeo neuspeh od Hofenhajma (1:2). Time, nalaze se na 12. poziciji na prvenstvenoj lestvici sa samo 27 osvojenih bodova. Prošle sezone bili su među TOP 4 tima lige, ali su sada zaista daleko od nivoa igara i rezultata iz minulog šampionata. Sada gostuju ekipu koja se nalazi u sličnoj situaciji kao i oni, odnosno i jednima i drugima su potrebni bodovi da sebi dodatno ne zakomplikuju trenutno lošu situaciju. Izvan sastava su – P.Otavio (defanzivac), M.van de Ven (defanzivac), William (defanzivac), X.Schlager (vezista), dok je upitan nastup – L.Nmecha (napadač).

Očekivani sastav (3-4-2-1)K.Casteels – M.Lacroix, S.Bornauw, J.Brooks – R.Baku, M.Arnold, A.Vranckx, J.Roussillon – M.Philipp, M.Kruse – J.Wind

 

Predlog za tipovanje – GG / @1.70 ili 1+I&1+II / @1.70 – 2:2 (1:2)

Utakmica je na programu u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „Borussia-Park“.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje