petak, 10. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Bundeslige – 25. kolo (petak)

ARMINIJA BILEFELD – AUGZBURG

ARMINIJA BILEFELD se trenutno nalazi na 14. poziciji na tabeli sa samo dva poena prednosti u odnosu na opasnu zonu, te nema dileme da im do kraja sezone predstoji velika borba za opstanak u elitnom rangu takmičenja. Dosta promenljivo igraju u poslednje vreme, jer u proteklih šest kola imaju učinak od – dva trijumfa, dva remija i dva poraza. Jedan su od najslabijih domaćina u ligi (gledajući broj osvojenoih bodova), samo dve pobede na 12 odigranih duela, ali i ne gube tako lako, jer pred svojim fanovima su zabeležili i sedam nerešenih ishoda. Pritom, jedini su timu prvenstvu koji je odigrao dvocifren broj utakmica na kojima nije bilo pobednika (10). Velikih problema imaju u fazi napada, te su sa samo 22 postignuta gola najneefikasniji klub u Bundesligi, ali su defanzivno dosta solidni (primili 32 pogodaka), te se uglavnom i njihova postavka igre bazira prevashodno na odbrani. Van stroja je – M.Prietl (vezista).

Očekivani sastav (4-2-3-1)S.Ortega – C.Brunner, G.Ramos, J.Nilsson, A.Andrade – F.Kunze, A.Schopf – P.Wimmer, G.Castro, M.Okugawa – F.Klos

AUGZBURG je nakon dva vezana poraza u proteklom kolu na svom terenu uspeo da ostane neporažen u susretu protiv Borusije Dortmund (1:1). Ipak, zauzimaju samo jedne mesto iznad zone ispadanja sa istim brojem bodova kao i šesnaestoplasirana berlinska Herta. Stoga, i njih očekuje „grčevita“ borba za očuvanje statusa prvoligaša do kraja prvenstva. Veoma slabe partije prikazuju na gostovanjima, gde su ostvarili samo jednu pobedu nakon 12 odigranih mečeva. Kao i njihov naredni rival, tako i oni ne mogu da se „pohvale“ realizacijom u fazi napada, te su do ovog kola postigli „skromnih“ 26 pogodaka. Dok je Arminija Bilefeld tim sa najviše nerešenih ishoda, Augzburg je u ovom parametru na trećem mestu (8). Izvan sastava su – R.Gumny (defanzivac), F.Jensen (vezista), T.Strobl (vezista), A.Zeqiri (napadač), A.Finnbogason (napadač).

Očekivani sastav (3-4-1-2)R.Gikiewicz – R.Oxford, J.Gouweleeuw, F.Uduokhai – D.Caligiuri, A.Maier, C.Gruezo, Iago – A.Hahn – N.Sarenren-Bazee, M.Gregoritsch

 

Predlog za tipovanje – P/K X – @1.75 – 0:1 (0:0)

Utakmica je na programu u petak sa početkom od 20:30 na stadionu „Schüco Arena“.


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje