četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Najava Premier lige – 29. kolo (nedelja)

VEST HEM JUNAJTED – SAUTEMPTON

VEST HEM JUNAJTED u ovo kolo ulazi sa pretposlednje pozicije na tabeli sa 24 sakupljena poena na svom kontu (ali uz dve utakmice manje odigrane). I dok u Evropi igraju veoma dobro, jer su izborili plasman u 1/4-finalu Lige Konferencija, velikih problema imaju u nacionalnom šampionatu. Londonski klub je daleko od igara i rezultata kakve su bele žili u minuloj sezoni, kada su ujedno i izborili izlazak u evropska takmičenja. Sada je situcija potpuno drugačija, te im do kraja prvenstva predstoji velika „borba“ za opstanak u ligi. Popularni „Čekićari“ neosporno imaju kvalitet za daleko veći plasman i ciljeve, ali su trenutno u dosta nezavidnom položaju. Ipak, u poslednjem delu sezone naprosto moraju da „se probude“ i krenu sa znatno boljim partijama i rezultatima, prvenstveno na domaćem terenu. Stoga, u naredni duel ulazi sa velikim motivom, ali i imperativom pozitivnog ishoda. Dodatnu motivaciju imaće u činjenicu da narednog rivala nisu uspeli da savladaju na predhodna četiri međusebna duela. Kod domaćina su upitni nastupi – Emerson (defanzivac – 1 gol), G.Scamacca (napadač – 3 gola).

Očekivani sastav (4-2-3-1) A.Areola – V.Coufal, T.Kehrer, A.Ogbonna, A.Cresswell – D.Rice, T.Soucek – J.Bowen, L.Paqueta, S.Behrahma – D.Ings

SAUTEMPTON trenutno zauzima poslednje mesto na prvenstvenoj lestvici sa 23 osvojenih bodova. Od samom starta sezone prikazuju veoma „bleda“ izdanja, te imaju samo jednu pobedu na predhodnih šest utakmica (gledajući sva takmičenja u kojima su nastupali). Generalno, velikih problema imaju sa realizacijom u fazi napada, te sa samo 23 postignutih golova drugi su najnefikasniji tim u Premijer ligi. Kao i njihovom predstojećem protivniku, pa tako i njih očekuje „borba za goli život“, dok su oni ipak u nezavidnijoj situaciji u ovom momentu. „Svetci“ su do sada na gostovanjima prerpeli devet poraza na 14 odigranih susreta uz negativnu gol razliku 9:22. Izvan sastava su – V.Livramento (defanzivac), A.Bella-Kotchap (defanzivac – 1. asistencija), J.Larios (defanzivac), J.Bednarek (defanzivac), dok su neizvesni nastupi – M.Salisu (defanzivac – 1. asistencija), C.Adams (napadač – 5 golova / 3 asistencije).

Očekivani sastav (4-2-3-1)G.BazunuK.Walker-Peters, J.Bednarek, Lyanco, R.Perraud – R.Lavia, J.Ward-Prowse, J.Alcaraz – T.Walcott, M.Elyounoussi – S.Mara

 

Glavni sudija – P.Tierney

Predlog za tipovanje – 1X&2-5 / @1.65 – 1:0 (1:0)

Utakmica je na programu u nedelju sa početkom od 15h na Olimpijskom stadionu u Londonu.

 

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje