sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK-noć)

U noći između nedelje i ponedeljka na programu je poslednji polufinalni duel Zapadne Konferencije.

02:00h Austin-Dallas

Ostin u svojem debitantskom nastupu u plej ofu ima šansu da se domogne i finala. Oni su u prethodnoj rundi na domaćem terenu izbacili Solt Lejk i to nakon penala. Gubili su oni na tom meču sa 2-0,ali su uspeli da se vrate do 2-2 i onda prođu na penale. Tako su postali prva ekipa u istoriji MLS-a, koja je prošla nakon minusa od 2 gola. Taj meč je možda najbolje i opisao njihovu celu ovu sezonu. Bezbroj je bilo takvih mečva gde su se oni vraćali i okretali nakon početkog minusa i to je nešto što ih prati. Jednostavno, tim koji ima veoma kvalitetan napad,ali isto tako i dosta klimavu odbranu. Olako dozvoljavaju protivnicima da daju golove i onda moraju da jure rezultat. Sreća pa je napad dovoljno kvalitetan da to nadoknađuje,ali pitanje dokle će moći. U tom meču sa Solt Lejkom napad je bio zaista sjajan, imali su preko 25 šuteva ka golu protivnika. Nema sumnje da će i na ovom meču igrati u istom ritmu jer oni jednostavno i ne umeju drugačije.

Njihov današnji rival Dalas je takođe prošao nakon penala do polufinala. Oni su izbacili ekipu Minesote i oni su takođe prošli dalje nakon preokreta. Dalas je jedna od ekipa koja ima zaista kvalitetnu odbranu i biće zanimljivo gledati ih protiv napada kakav je Ostinov. Videćemo kako će uspeti da zaustave fenomanalnog Driusija. Kažem, zaista su defanzivno jaki msm za standarde MLS lige. U proseku primaju oko 1 gola po meču, što je zadovoljavajuće. Napad im je dosta dobar, efikasan, pogotovo na domaćem terenu. Dalas nije tim od kojeg možete očekivati mečeve na 4 ili 5 golova. Oni igraju mečeve gde daju 1 ili 2 gola i ostatak posla odradi odbrana. Jedna čvrsta takmičarska, iskusna ekipa i ekipa koja može dosta toga da uradi u ovogodišnjem plej ofu. Inače, imaju jako dobar skor protiv ekipa iz Teksasa (Hjustona i Ostina). Nisu poraženi na ukupno 12 mečeva sa tim rivalima.Oba meča ovih rivala su ove sezone završena nerešeno.

Prognoza: Mogao bi ovo biti jedan veoma neizvestan meč, zaista je teško prognozirati ko bi mogao da ide dalje. Mislim da je realnije da se odigraju golovi. Trebalo bi da ih bude na obe strane, makar po jedan. Neki 1-1 rezultat bi bio najrealniji.

Predlog za klađenje: GG @ 1.63 – 2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje