sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 19.januar

Nakon jučerašnjeg nesrećnog pada gde je falio samo jedan karton, a sudija je propustio,pa sigurno dve situacije da ga dodeli. Danas nastavljamo sa Premijer ligom,ali u nekom drugom obliku.

21h Mančester Siti-Totenhem

Jedan od zanimljivijih mečeva,pa mogu reći i derbi iako je domaćin veliki favorit. U pogledu kartona ovo je duel timova koji ih ne dobijaju baš previše. Domaćin, ekipa Sitija ove sezone ima najmanje kartona ove sezone,prosek im je 1 žuti karton po meču. Sa druge strane,Totenhem ih ima daleko više,oni su na proseku od oko 2 žuta kartona po meču.

Siti zaista retko kad dobija kartone,pa čak i u derbijima ih nemaju mnogo,ali zato je sa Totenhemom situacija drastično drugačija. Oni dobijaju dosta kartona kada su u pitanju derbiji.

Jedan od razloga zbog čega bi Totenhem mogao da dobije dosta kartona jeste njihov stil igre. Naime Konte voli da igra tvrdo,grubo,na ivici faulova. Takođe sam protivnik im nameće tako nešto. Moraju da uspore meč,moraju da zaustave Siti da se razmaše jednostavno,ako žele nešto na ovom meču moraju da “ tuku “ rivala od samog početka.

Ovaj meč će suditi Hooper koji važi za sudiju koji deli jako malo kartona.

Ne bi trebalo očekivati veliki broj kartona na ovom meču,ali i to što ih bude na osnovu svega navedenog trebalo bi da ih bude više na strani Totenhema.

Predlog: Totenhem  više kartona 1.96 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje