subota, 25. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – 2 predloga Poena igrača za praćenje

Predlozi izgledne šanse za prolaz kroz seriju


Po principu martingale „jurimo“ kroz seriju

D. Mitchell (Cavs) 27.5- @1.65 superbet, 26.5 @1.75 merkur, 23pts

Donovan je bio sjajan u prvom meču protiv Orlanda za koi se iako su imali izvrsnu regularnu sezonu, očekivalo da pruže makar kakav otpor. Spida je natrpao 30 poena uz šut 11 od 21, sa 3 pogođene trojke iz 8 pokušaja. Sada kada imaju vođstvo od 1-0 nema preke potrebe da nužno on uzme 20 šuteva, pored Mobleya, Allena, Garlanda i LeVerta, te smatramo da će u jednom od narednih mečeva biti ispod ove granice.

Donovan Mitchell kontra Gary Harrisa na poslednje 3 utakmice: 43, 35, 22.

Mitchell u Plejofu prošle godine: 38, 17, 22, 11, 28.

Mitchell u Plejofu pre 2 sezone: 32, 34, 32, 23, 9 i 23.

A. Reaves (Lakers) 13.5+, 2. korak 22pts

Iako Lakersi gube u seriji protiv Denvera, i logičnije bi bilo uzeti ili LeBrona ili Davisa za praćenje, nama je Austin zapao za oko kao neko ko je bio u 1.meču na 13 poena uz dobar šut. Kako je Angelo uzeo 20 šuteva, a Reaves svega 9, verujemo da će u ovom meču biti balansa i ukoliko Reaves budu na dvocifrenom broju šuteva, možemo očekivati plus u nekom od narednih mečeva.

Ove sezone sa Nuggetsima ima 14, 19 i 15, dok prošle sezone u Plejofu 23, 22, 23 i 17.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje