ponedeljak, 20. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Martingale (Boston vs Miami)

Predlog izgledne šanse za prolaz, kojeg pratimo u Martingale

Pročitajte šta je martingle sistem i da li ste spremni da preuzmete rizik


J. Tatum (Boston) 29.5-, win 14pts

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale. (Obavezno pročitati šta je MARTINGALE Sistem)

Smatramo Miami od preostalih ekipa kao najjaču defanzivnu ekipu Plejofa. Sa tim u vezi i predlažemo Jaysona kao izglednog da makar jednom u minimalno 4 meča ostane ispod margine.

Naime, Tatum je protiv Heata kada je uzimao povećan broj šuteva na poslednjih 8 mečeva, 4x prebacivao istu , a 4x ostajao ispod iste.

Meč je prognoziran na 211 poena, što nam deluje kao prilčno nisko i idealana prilika da Tatum ostane ispod iste.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje