sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA plejof poeni igrača (10.5.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Schroder (Lakers) 9.5-, 14

Vagao sam da li ili ne, ali pratim ga opet minus na 12.5alt i na 10.5-.
A. Davis je navodno u kolicima napustio arenu prošli meč, ali se očekuje da zaigra jer nije ozbiljna povreda kako se činilo

drugi korak 10.5-, 3pts

Nemac je u 3 od 4 meča u seriji sa Warriorsima bio preko margine. Glavni razlog zašto ga igramo minus jeste njegova nestabilna rola. Naime, njegov usage rate kao i u seriji sa Memphisom, jako flukutira.

Lonnie Walker je ušao u seriju prošli meč, i ukoliko se njegova agresivnost nastavi samo će doprineti minusu našeg predloženog igrača.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje