petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA Plejof- Poeni igrača (Miami vs NYC)

Predlog izgledne šanse za prolaz


RJ Barrett (New York) 20.5-, vecina 19.5-, 14pts

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale. (Obavezno pročitati šta je MARTINGALE Sistem)

Prva 2 uvodna meča su do kraja bila egal, i trenutno je u seriji 1-1.

U prvom meču nije igrao Julius Randle, te je stoga RJ Barrett imao povećani usage rate, dok u drugoj utakmici nije igrao Jimmy Butler koji je definitivno kadar i da zaustavi RJ-a, ali i da ga unese u probleme sa faulovima.

Čisto sumnjamo da iako i danas prebaci marginu, ima šanse da isto uradi 2x na terenu Heata protiv raspoloženog Jimmya.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje