subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – ALT Poeni igrača (12.1.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Green (Rockets) alt 16.5+, 28pts

Znam, pitate se zašto li opet predlažem ovog nepredvidivog igrača? I dalje mu verujem iako nas je toliko puta nasamario.

Glavni razlog zašto ga igram jeste očajna odbrana Pistonsa koja na poslednjih 10 utakmica prima najviše poena u ligi – 129.4, a sa pozicije koju Jalen napada 29,4.

Green kroz karijeru je odigrao 3 meča protiv Detorita i beležio 23, 32 i 22 poena. Trenutno se nalaze na turneji van Hjustona, i na dosadašnja 2 meča je imao 11 poena protiv odlične odbrane Miamia, kao i 18 poena protiv Chicaga (imao svega 1 bacanje i 8 asistencija, prosek asistencija u sezoni mu je 3,3).

B. Bogdanović (Hawks) alt 15.5+, 10pts

Bogdan je u konkurenciji za najboljeg 6. igrača sezone, i danas ima dobru priliku da održi taj status. Naime, na meču se očekuje preko 250 poena što garantuje run n gun košarku.

Srpski šuter protiv Indiane kada je uzimao šuteve, beležio je: 16, 26, 29, 28, 23, 21 poen.

Bogi na poslednjih 5 mečeva uzima šuteve, prosečno 16, ali i ima neke kriminalne šuterske partije kao što je prošla kada je imao svega 1 trojku iz 8 pokušaja. Na poslednjih 5 mečeva beleži: 15, 18, 16, 23 i 12.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje