subota, 25. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (16.4.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


CJ McCollum alt 25.5-/23.5- ✅️ 9pts

Eliminaciona Play-in utakmica, pobednik u duelu ide u Plejof, a poraženi ima još jednu šansu.

Zašto igram CJ-a minus kada ceo mesec igra dobro? Jedan od razloga je povratak Ingrama koji defnitivno ima veći usage rate kada igra normalne minute, a najavljeno je da će danas igrati više nego na prošlom meču.

Druga stvar je fenomenalan procenat šuta za 3 poena nekoliko poslednjih mečeva, koji će u jednom trenutku pasti na sezonskih 42% ili niže.

Protiv kriminalne odbrane Lakersa je ove sezone imao 19, 22 i 9 poena ne računajući prošli meč i 25 poena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje