subota, 15. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (2.4.)

Predlozi izgledne šanse za prolaz


K. Middleton (Bucks) 17.5+, 24pts

Bucksi su i danas bez Lillarda, a u prošlom meču Khris nije to iskoristio u punom potencijalu pošto je uzeo svega 10 šuteva, a pogodio 9 i imao 21 poen. Danas očekujemo veći usage rate i protiv odbrane kakva je od strane Wizardsa, verujemo da može probiti marignu.

N. Jović (Miami) 7.5-, 5pts

Srpski igrač igra solidno u poslednje vreme, a sada će Miami biti gotovo u punom sastavu pošto posle par mečeva odsustva igraju svi osim Herroa. U takvoj konstalaciji i imajući u vidu mali broj poena na meču u MSG-u, nadamo se da Nikola neće biti ultra precizan na malom broju uzetih šuteva.

M. McBride (Knicks) alt 15.5-, 13.5-, pad

Iz istog razloga iz kojeg igramo Jovića, u broju poena od ukupno 206 ne vidimo ni Milesa preko margine. On jeste prošli meč sa OKC uzeo čak 15 šuteva, ali je isto tako sa Spursima koji generalno forsiraju brzu igru imao svega 9 šuteva. Ukoliko danas bude na sličnom nivou verujemo da ostaje ispod margine.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje