ponedeljak, 22. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (22.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


L. Dončić (Dallas) alt 29.5+, 31.5+✅️ 41pts

Dončić još od utakmica Plejofa pretvara rivalstvo sa Devin Bookerom na viši nivo. Jesu se Mavsi pojačali sa Gaffordom i Washingtonom koji su se odlično uklopili u ekipu, ali smatramo da Luka danas igra svoju igru protiv velikog rivala.

Na poslednjih 8 mečeva protiv Devin Bookera beležio je: 34, 50, 34, 33, 35, 35, 33 i 28. Kontra Grayson Allena koji predstavlja uslovnog rečeno boljeg defanzivca ima: 32, 27, 33, 50 i 34.

Od dolaska dvojice novajlija u Dallas, beležio je odlične procente šuta za 2 poena, ali nešto lošije za 3 (3 trojke pogođene iz 15 pokušaja).

Meč je prognoziran na 245, što je 2. najefikasniji meč večeri.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje