subota, 15. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (25.1.)

Predlog na poene igrača za koje smatramo da imaju izglednu šansu za prolaz


D. DeRozan (Bulls) alt 20.5+, normal 22.5+✅️32pts

Dok god je odsutan Lavine ima osnova igrati bekove Bullsa. DeRozan istini za volju ne blista u njegovom odsustvu, i ovo su njegove brojke na poslednjih 8 bez Zacha: 21, 25, 21, 24, 16, 28, 18 i 21. Dakle 6x je prebacio alt, dok je normal samo 3x nadmašio.

Danas igra u Crypto areni protiv Lakersa u njegovom rodnom gradu, gde uvek ima veliku motivaciju. Na posledna 4 gostovanja Lakersima beležio je 17 (10 asistencija), 38, 19 i 28.

Lakersi sa njegove pozicije su na sredini tabele po branjenju, dok na primer preko Reavesa i SG pozicije svi redom poentiraju i LA je po toj stavci najlošija ekipa u poslednjih 10 mečeva.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje