sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (26.12.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Green (Rockets) 17.5+, alt 16.5+ ❌️

Jalen Green je prethodnih 8 mečeva ostao ispod margine, a danas ima perfektnu šansu da uradi nešto dobro. U nekoliko mečeva je bio užasan u šutu, u nekim mečevima je došlo do blowout situacija. Na poslednjem meču je dobio opomenu od trenera nakon 6 izgubljenih lopti gde je odigrao svega 22 minuta (ostali starteri po 36 minuta).

Indiana prima 24 poena sa pozicije beka, a Green protiv njih kroz karijeru ima 20, 20, 16 i 24.

Deluje nam da je danas meč kada bi mogao biti efikasan u utakmici prongnoziranoj na 238 poena (2. najefikasnija utakmica prema bukjmejkerima).


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje