subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (29.1.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


C. Thomas (Brooklyn) 25.5-✅️25pts, normal 23.5-

Na prvi mah sam pomislio da sam lud kada stavljam minus na ovog igrača koji doprinosi ekipi samo poenima, ali videćemo za par sati da li je odluka dobro doneta.

Naime, na prvu ovde sledi run and gun utakmica sa Jazzerima, ali me je statistika naterala da ga probam u minus. Naime, na poslednjih 10 utakmica Utah sa plejmejmekera prima prosečno 25,1 poen, dok sa pozicije šutera prima 22,3 poena.

Na poslednjih 5 mečeva, od bekova samo je CJ McCollum sa 33 prebacio marginu, dok je Poole imao 18, Green 7, Vleet 18.

Cam Thomas je protiv Sextona zabeležio 32 poena, ali je imao šut za 3 poena 5 od 7.

Prošli meč je imao za 3 poena 3-6, a usput je imao čak 15 slobodnih bacanja, po čemu bi mogao i svojevremeno Harden da mu pozavidi. Primera radi, Lillard dobija maksimalno 10ak bacanja po meču u tekućoj sezoni.

Za našu opkladu je dobro što se vraća šuter Cameron Johnson, kao i igranje Ben Simmonsa posle duže vremena.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje