utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (29.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


S. Curry (Warriors) alt 24.5+, 26.5+, 31pts

Istina je da Stephen Curry na poslednjih 8 mečeva i nema neke brilijante poenterske partije kontra Jalen Brunsona, ali ga u najpoznatijoj košarkaškoj dvorani u NBA moramo uzeti. Napomenućemo da je Brunson upitan, ali verujemo da će nasupiti danas.

Stephen je protekle mečeve bio nešto lošiji u šutu za 2 poena, i taj procenat može samo na gore da ide uzlaznom putanjom. Za 3 poena je solidan, što očekujemo i danas u areni gde je probio rekord za najboljeg trojkaša NBA.

Utakmica je prognozirana na 222 poena, a nedavno je marginu probijao i Cunnigham i Maxey, pa se nadamo da će i Curry.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje