nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (29.3.)

Predlozi izgledne šanse za prolaz


J. Brunson (Knicks) 27.5+✅️ 61

Još uvek nema OG Annunobya, što znači izuzetno visok usage rate za Jalena. U prethodnim mečevima koji su generalno bili lakši, uzeo je 20 šuteva i zabeležio 28 i 26 poena.

Deluje nam da se Spursi neće predati i da će meč biti bez blowouta, te samim tim će primat preuzeti Brunson koji je u proteklom periodu umeo da uzme i po 30 šuteva.

Meč je prognoziran na svega 209 poena i to nas zabrinjava, ali mislimo da je ova margina postavljena zbog igre Knicksa, dok su Spursi ti koji forsiraju brži tempo.

Bonus: Ako ne igra Kuminga, takođe S. Curry 23.5+❌️ 23

Update: 21:30 Kuminga OUT


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje