ponedeljak, 22. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (3.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


T. Haliburton (Pacers) alt 16.5+, 18.5+❌️

4/16 šut

Apsolutni najgori meč u karijeri odigrao je u Luizijani kada je šutirao iz igre 0-7 i zabeležio svega 3 asistencije. Danas smo se dvoumili između asistencija i poena, ali prevagnuli su poeni.

Tyrese je na All-Star utakmici koja doduše nije merilo zbog nepostojanja odbrane, imao 10 pogođenih trojki. Nakon revijalne utakmice beležio je 25, 17, 9, 17 i 0 na poslednjem meču.

San Antonio Spursi ekipno na poslednjih 10 utakmcia primaju 119 poena u proseku, a sa pozicije plejmejkera dozvoljavaju 26,5 poena.

Halibruton kroz karijeru protiv Spursa beleži: 15, 18, 27 u dresu Kingsa, dok u Indiani ima 19, 27 i 23.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje