utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni igrača (24.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


S. G. Alexander (OKC) 30.5+/29.5+❌️ blowout

Defnitivno meč večeri će se odigrati u Milvokiju gde Bucksi dočekuju Oklaohmu.

Shai Gilgeous Alexander protiv Lillarda na poslednja 3 meča dok je ovaj nosio dres Portlanda, beležio je 35, 27 i 44 poena.

Verujemo da je današnji meč takvog karaktera da će Kanađanin uzeti minimalno 20 šuteva, a nadamo se 23 što bi prema nekim procenama trebalo biti dovoljno za prebacivanje margine.

SGA je u mesecu martu današnju marginu od 30.5 prebacio 5x u odigranih 10 mečeva, dok je ALT 29.5 prebacio 6x.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje