sreda, 28. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (7.4.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


SVI MYKHAILIUK (Charlotte) 15.5+, može i poen viša, 25pts

Ukrajinac na poslednja 4 meča igra dosta dobro. Hornetsi nemaju za šta da igraju, pa daju šansu rezervistima. Prethodno se u Knicksima nije naigrao, a sada ima minute u rasponu od 33-37.

Houston Rocketsi su ekipa koja prima najviše trojki u ligi, a Svi se u poslednja 2 meča okuražio i uzima po 8 i 9 trojki jer i PJ Washington završio sezonu.

U meču od 230 poena nismo sigurni šta nas drugo može sprečiti da ode u over, osim očajnog šuta i problema sa faulovima.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje