petak, 12. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA– poeni igrača Plejof – Maringale sistem (16.4.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


J. Butler (Miami) 25.5-

Utakmica 2. J. Butler 27.5-, 25pts

Edit: Više stavki je krenulo loše po ovu opkladu, videćemo kakva je situacija pred naredni meč da znamo da li da pratimo opkladu i dalje.


Par razloga je zašto predlažemo Jimmya ispod margine, a vi svakako sami pogledajte da li vam se sviđa predloga i sami odradite analizu.

Ukoliko danas ne predlog ne bude prolazan, jurimo ga u narednim mečevima po principu Martingale.

Svakako je Butler glavni razlog zašto se Heat uopšte nalazi u Plejofu, ali je problem što su opet u prvoj rundi naišli na teškog protivnika u vidu Bucksa. Milwakuee ima zaista neke od sjajnih defanzivaca pre svega u vidu Jure Holidaya koji će defnitivno jedno vreme biti na Jimmyu, a potom i reket koji je odlično branjen od strane Brook Lopeza i Giannisa. Ne trebamo zaboraviti ni Portisa i Crowdera sa klupe.

Ukoliko Butlera ne bude išao šut za 3 poena, sumnjamo da prelazi današnju marginu u Viskonsinu. Ukoliko kojim slučajem probije danas marginu, pratimo ga sve dok ne dođe sa povećanim ulozima.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje