nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni+sk+ast

Predlog izgledne šanse za prolaz


D. Green (GSW) 21.5+ maxbet❌️ 18

Na pitanje novinara da li prati status ekipe Houston Rocketsa koji su im za petama, Draymond je odgovorio: Zabole me dupe za Rocketse.

Sa ovakvim stavom u smislu disrispekta Rocketsa koji su u jednom trenutku vezali i 10 pobeda, verujemo da će na terenu želeti da se pokaže i stavi ih na mesto.

Draymond je ovu marginu prelazio 4x u poslednjih 6 mečeva, gde je u jednom od njih bio izbačen nakon samo par minuta. Ukoliko Kuminga ne nastupi i danas, verujemo da opklada ima visok value. Ali i pored njega, bliži smo ka overu nego ka underu.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje