ponedeljak, 22. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – Poeni+skokovi igrača (26.2.)

Predlog izgledne šanse za prolaz


N. Claxton (Brooklyn) 23.5- poeni i skokovi, 14

Nic Claxton će večeras imati duel sa Jarren Jackson Jr. JJJ je poznat kao dobar bloker, ali verovatno ne igra čvrstu odbranu kakvu može (kada ne uđe u problem sa ličnim) zbog velikog udela u ofanzivi. Uz Jackson reket bi trebao da štiti i Santi Aldama koji primarno igra odbranu uz po koji šut u napadu kada se za to stvori prilika.

Statistika na ovom predlogu nam ne ide u korist, jer recimo na poslednjih 5 mečeva Memphis sa pozicije centra prima 23 poena i dozvoljava 14 skokova.

Zašto nam se onda dopada predlog? U poslednjih 9 mečeva, tačnije u februaru je marginu prelazio 2x, a nije bio agresivan na lopti i iznuđivao faulove.


Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje