četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Po nama potpuno promašena kvota!

Danas nas očekuje meč gde je po nama promašena kvota na jednu od igara iz specijal ponude, možete sigurno uplatiti u kladionici MAX BET! Predložena kvota je 1,85, a meč možete preuzeti do 11 časova!


Danas nas očekuju mečevi G i H grupe na Svetskom prvenstvu u Kataru, a mi smo rešili da danas damo predlog specijal igara, gde imate ogroman izbor za svaki meč u kladionici MAX BET . Naš predlog je sa meča Švajcarska – Kamerun

Ono što nam se učinilo kao dosta zanimljiv predlog jeste igra posed lopte (-12%), što znači da Švajcarska treba da ima posed lopte koji je za više od 12% veći od poseda Kameruna (npr 58%-42%). Mi verujemo da će Švajcarska u ovom meču diktirati tempo, u porazu u prijateljskom meču od Gane odnos poseda je bio 56-44 u korist Švajcarske, ono što je takođe primetno jeste činjenica da Kamerun ne igra sa posedom i često rešava napade brzim i direktnim pasovima, pa je protiv Paname i Jamajke imao tek nešto malo više od 50% loptu u svom posedu, dok su protiv Južne Koreje imali posed samo 37% vremena, naspram 63% Južne Koreje.

Smatramo da je selekcija Švajcarske svakako kvalitetniji tim kada se radi o posedu i pas igri od Kameruna, pa je naš predlog 1 (-12%) po kvoti 1,85.

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje