petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Pored motivacije, izostanci će im biti problem!

Jedna ekipa će večeras biti znatno demotivisanija, a uz to, brojaće i više izostanaka. Njen rival, objektivno, ima šanse da dođe do bitnih bodova, a mi izdvajamo kvote 1.80 i 1.60. Članak otvarati do 19 časova po našem vremenu.


U pitanju je utakmica 23. kola danskog prvenstva „Superliga„, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Midtjylland i Silkeborg. Ove dve ekipe se bore za top 4, a situacija na tabeli je takva da biti vrlo teško stići prvoplasirani FC Copenhagen. Ipak, i drugo mesto vodi u kvalifikacije za LŠ, a eventalnom pobedom večeras, domaćin bi imao +5 u odnosu na Brondby, a -6 u odnosu na FC Copenhagen. Za očekivati je da večeras zapnu da dođu do bodova, dok je Silkeborg na poslednjoj, 6. poziciji, i oni samo u teoriji mogu makar do 4. pozicije, ali i to vrlo teško. Vezali su tri poraza i ne deluju previše motivisano.

Kada je reč o izostancima, za FC Midtjylland neće igrati Elías Rafn Ólafsson (21n/0g/0a, prvi golman) i Erik Sviatchenko (33n/5g/0a, centralni bek). Erik Sviatchenko je i dalje povređen, dok je Elías Rafn Ólafsson van terena do kraja sezone zbog preloma ruke koji je zadobio u svom poslednjem meču. Za Silkeborg IF neće igrati André Calisir (18n/0g/0a, centralni bek), Milan Massop (0n/0g/0a, levi bek), Gustav Dahl (11n/0g/0a, levi bek), Mads Kaalund (5n/0g/0a, centralni vezni), Alexander Lind (7n/1g/1a, centarfor) i Lukas Engel (29n/5g/5a, levi vezni, upitan).

Izvori:
https://www.fcm.dk/nyheder/truppen-hjemme-mod-silkeborg/
https://www.silkeborgif.com/truppen-til-mandagens-lokalbrag/

Na 7 od poslednjih 8 međusobnih susreta, Midtjylland je odneo pobedu, a mi se nadamo da će, ukoliko želi da se bori za vrh tabele, to učiniti i večeras i iskoristiti demotivisane goste, koji će igrati bez nekoliko fudbalera. Kvota za pobedu domaćina iznosi 1.80, a tip „P/K1“ se plaća kvotom u visini od 1.60.

3:2


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Photo by Mario Klassen on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje