nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Prvotimci danas ne igraju, pa je to idealna prilika za drugi tim!

Jedan tim će igrati bez dosta standardnih prvotimaca danas, pa je to idealna prilika za drugi tim da ostane neporažen. Meč okvirno možete preuzeti do 19 časova, a predložena kvota je 2,55, uz predlog igre 1,80.

Radi se o odloženom meču 30.kola kojim će se završiti prvenstvo Egipta, gde je Al Ahly već osvojio titulu prvaka i već par kola igra sa rezervistima, kako bi iz kluba procenili ko od njih može da ostane u klubu, a koga će se rešiti. Ekipa Al Masry je na 5.mestu i tu će verovatno i završiti prvenstvo bez obzira na rezultat ove utakmice, doživeli su poraz u finalu kupa od Cleopatre 1:4 pa je danas idealna prilika da protiv prvaka povrate malo samopuzdanje pred pauzu. Na svom terenu Al Masry ove sezone skor 6 pobeda, 5 remija i 5 poraza uz gol razliku 18:17.

Al Ahly će i danas igrati bez svih standaradnih igrača, po rečima trenera, a više o tome možete pročitati na https://www.kooora.com/?n=1257118&o=nceg

Ekipa Al Masry je prošle sezone dobila Al Ahly 1:0 na ovom istom terenu, u prvom delu odigrali su 0:0 u gostima, tako da se može reći da i protiv najjačeg tima Al Ahly-a umeju da odigraju.

Mišljenje urednika: Nevažan meč za oba tima, ali domaćin po najavama želi da se vrati posle neupeha u finalu kupa, pa će igrati u dosta jakom sastavu, sa druge strane Al Ahly bez svih najboljih igrača, u prošlom kolu sa istim sastavom poraz od Piramidsa 2:0, pre toga remi sa Horasom 1:1, pa verujem da će i ove sezone odličan Al Masry da ostane neporažen, kvota na igru W1 plaća se 2,53, dok se igra 1X plaća kvotom 1,77.

0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje