subota, 15. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Real M. vs Barca – Poeni igraca

Predlog izgledne šanse za prolaz


R. Jokoubaitis (Barca) 6.5 – ✅️ 0pts

Pratim ga u seriji po principu martingale

Jedan od glavnih razloga zasto smatram da ce makar 1 u 3 meca biti minus, jeste njegova sporadicna uloga. Naime, od dolaska Ricky Rubia, usage rate Litvanca se znacajno smanjio.

Doduse, umeo je Rokas i pored prisustva Rubia da prelazi marginu, ali smatramo da to nikako nece biti slucaj u 3 meca.

Od dolaska veterana, Jokubaitis je u Evroligi samo 2x presao marginu u 13 meceva. To je dovoljan parametar i rezon da ga probamo u seriji minus.


Svaku opkladu nakon čitanja teksta prostudirajte i sami, i ocenite da li vam se dopada.

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje