nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Rotacije u jednom timu večeras zbog važnijeg meča i čuvanja od kartona

Rotacije u jednom timu večeras zbog važnijeg meča i čuvanja od kartona. Meč možete preuzerti okvirno do 22 sata, a predložena kvota je 1,80.

Radi se o susretu poslednjeg kola Peruanske Lige 1, a sastaju se Sporting Cristal i Sport Boys, meč počinje od 22 sata, a radi se o 17.kolu.

Pozicija na tabeli domaćina: Sporting Cristal je tim koji se nalazi na 2.mestu sa skorom 10 pobeda, 3 remija i 3 poraza uz gol razliku 38:22. Oni su obezbedili finalni meč lige sa Alianca Limom.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu su odigrali sa skorom 3 pobede, 2 remija i 2 poraza uz gol razliku 14:10.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Na poslednjih 5 mečeva, imaju četiri pobede i jedan poraz.

Izostanci: Trener tima je najavio dosta rotacija, zbog opasnosti od dobijanja žutog kartona neće igrati sigurno defanzivca Omar Merloa (23/3/2), potom Carlosa Lore (21/0/3), veznjaka H. Calcaterra (23/4/1) i napadača C. Liza (21/6/3), ali se očekuje da još neki starteri ne igraju.


Pozicija na tabeli gosta: Gosti su peti tim lige odnosno ove faze, imaju skor 7 pobeda, 6 remija i 3 poraza uz gol razliku 23:19. Oni će po prvi put u istoriji izborili kvalifikacije za Kopa Sudameriknu ukoliko danas osvoje makar bod.

Skor na gostujućem terenu: Ove igraju jako dobro van svog stadiona, imaju 4 pobede, uz 2 poraza i 2 remija sa gol razlikom 9:7.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Jedan poraz, dve remija i dve pobede u poslednjih pet duela.

Izostanci: Danas će tim u najvećoj meri biti kompletan, odnosno svi nosioci igre će biti u postavi


Predlog za klađenje: Gosti imaju istorijsku priliku da dođu do međunardnog takmičenja dok su domaćini već mislima na meču sa Alijanca Limom, pa prema tome mislimo da postoji realna šansa da gosti dođu makar do tog preko potrebnog boda, X2 plaća se kvotom 1,80.

1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje