četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (ČETVRTAK)

U četvrtak je na programu prvo kolo u 2022. godini, što se Serije A tiče.

14:30h Lacio-Empoli

Lacio je prvi deo sezone završio na 8mom mestu, ali samo 3 boda manje od prvih 5 ekipa, što i nije toliko loše. Prošlu godinu su završili sa dve vezane pobede, tako da se slobodno može reći da su u dobrom raspoloženju dočekali Novu godinu. Lacio je ove sezone imao mnogo uspona i padova, dobrih i loših rezultata, jednostavno nije to isti Lacio kao u vreme Simone Inzagija. Sari je uneo neke novine, nisu toliko napadački efikasni, daju i sad dosta golova, ali tad su bili efikasniji. Odbrana je bila i ostala problem, bez obzira što je Sari dosta dobar trener što se tiče defanzive. Trebaće u tom segmentu još dosta da radi. Što se napada tiče tu sve dobro funkcioniše. Čak, šta više, može se reći da je Lacio opasniji u napadu, tj. sa više strana prete. Eto u prošla dva kola su dali 6 golova, a nijedan nije postigao Imobile. To najbolje pokazuje raznovrsnost. Navijače Lacija sigurno raduje što je letnje pojačanje Pedro proigrao. U poslednja dva meča je bio strelac i nema sumnje da će i na ovom meču biti pretnja po gol gostiju.

Što se Empolija tiče, može se reći da je prvi deo sezone za njih bio i više nego uspešan. Ekipa kojoj je cilj da opstane u ligi, prvi deo sezone završila je na visokom 9tom mestu. Nema sumnje da su apetiti porasli i da sad i žele da ostanu na sredini tabele, pa što da ne i pokušaju napad na Evropu. Igraju zaista lepo napadački su jako opasna ekipa. Igraju napadački fudbal ma ko bio sa druge strane terena. Naravno, kod takve igre neminovno ispašta odbrana, primaju dosta golova, ali još više postižu. Zaista ih je lepo gledati i nema sumnje da ako ovako nastave biće opasan rival za svakog protivnika ove sezone.

Očekivani sastavi:

Lazio possible starting lineup:
Strakosha; Marusic, Felipe, Radu, Hysaj; Milinkovic-Savic, Cataldi, Basic; Pedro, Immobile, Zaccagni

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Stojanovic, Romagnoli, Luperto, Parisi; Zurkowski, Ricci, Henderson; Bajrami; Pinamonti, Di Francesco

Prognoza: Duel dva napadačka tima bi trebao da nam donese jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.50  3:3


18:30h Milan-Roma

Milan je sjajno počeo sezonu, dugo su bili na deobi prvog mesta sa Napolijem, ali su kiksevima u decembru pali na 4 boda zaostatka za liderom. Ispali su i iz Lige Šampiona, tako da se može reći da im decembar baš i nije bio najbolji mesec. Istina, imali su i mnogo problema sa sastavom što se tiče dobrog dela sezone. Zaista su imali mnogo povreda. Ova pauza im je dosta prijala makar što se tiče tog parametra, jer se dosta igrača oporavilo, pogotovo u napadu. Za ovaj meč su treneru Pioliju na raspolaganju i Rebić i Leao i Zlatan Ibrahimović. Sigurno da je ekipa mnogo bolja sa Ibrom na terenu, nego bez njega.Napad zapravo njima i nije mnogo pravio problema, bez obzira na probleme sa povredama, odbrana je ta koja je lošiji deo tima. Dosta puta imaju te neke kako bi se nazvali crni minuti, tj. nekih crnih 20-30 minuta gde dozvole da prime zaista mnogo golova i onda muku muče da to stignu. To ih je dosta puta koštalo bodova. To je donekle i normalno , jer Milan ima zaista mlad tim. Sigurno da ako taj tim ostane na okupu kako bude stasavao biće sve manje i manje tih crnih minuta. Što se izostanaka tiče van tima je najbolji strelac tima Kesi koji je na Afričkom kupu nacija.

Roma je takođe odlično počela sezonu, pobeđivali su na svim frontovima, podigla se velika euforija svi su se već ponadali da će se boriti za titulu. Ipak, tokom sredine prvog dela sezone desio se pad u formi. Počeli su da se dešavaju kiksevi, porazi, neki i ubedljivi kao protiv Bodo Glimta gde su primili 6 komada. Sada, pred kraj prvog dela sezone, malo su se popravili. Godinu su završili sa serijom od 3 meča bez poraza, gde su ostvarili i sjajan trijumf na gostovanju Atalanti sa 4-1. Slično kao i kod Milana, imaju dobar napad, ali je odbrana taj deo tima na kojem treba još mnogo da porade ukoliko hoće nešto više od ove sezone. Roma će na ovom meču biti bez Smolinga koji je dosta bitan šraf u Murinjovom defanzivnom zidu.

Očekivani sastavi:

AC Milan possible starting lineup:
Maignan; Florenzi, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Bakayoko, Tonali; Messias, Diaz, Saelemaekers; Ibrahimovic

Roma possible starting lineup:
Patricio; Kumbulla, Mancini, Ibanez; Karsdorp, Veretout, Cristante, Pellegrini, Vina; Zaniolo, Abraham

Prognoza: Duel dva tima koja imaju dobre napade i loše odbrane bi trebao da nam donese golove na obe strane.

Tip: GG3+ @ 2.00    3:1


20:45h Juventus-Napoli

Dosta turbulentan period je iza Juventusa. Navikavala i još uvek se navikava na period posle Ronalda. Imali su jako loš start sezone, nikad gori, gubili su mečeve samo tako,ali vremenom je Max Alegri koliko toliko konsolidovao ekipu i epilog je trenutno 5to mesto na tabeli. Titula je daleko i ne razmišljaju oni o tome, sada je cilj da se uđe u top 4 i izbori mesto u Ligi Šampiona sledeće sezone. Ovaj meč dočekuju nakon 6 vezanih mečeva u kojima nisu doživeli poraz i sa pravom se nadaju da će se ta serija i produžiti. Što se tiče igre, generalno Juventus utakmice manje više dobija na svoju odbranu. Napad im je ove sezone najneefikasniji, pa može se reći i u poslednjih 10 godina. Postižu zaista malo golova. Dodatni problem pravi i potencijalni odlazak Morate iz ekipe, mada na ovom meču će biti na terenu. Takođe, mora se napomenuti i da Juventus u ovom prelaznog roku nema pravo da dovodi igrače zbog pranja para. Što se tiče ovog meča, Alegri ne može na ovom meču da računa na svoja dva veoma bitna šrafa, dva ključna defanzivca Kijelinija i Bonućija. Kijelini je zaražen Covid-19 virusom, dok je Bonući pod znakom pitanja,mada po svim naznakama neće rizikovati Alegri sa preranim vraćanjem igrača na teren. Osim njih, svi ostali su tu.

E sad Napoli. Napoli je počeo sezonu perfektno. Gazili su sve pred sobom. Imali su skoro maksimalan učinak, bili lideri šampionata i onda je došao decembar. U decembru kombinacija povreda i loše forme dovela je do serije loših rezultata i pada na tabeli. Napoli je u tom periodu pretrpeo 3 poraza u 4 meča. To je iskoristio Inter i pobegao im na 4 boda prednosti. Situacija u klubu pred ovo kolo je zaista loša. Dosta igrača je pred ovo kolo van tima, što zbog povreda, što zbog Covid-19 virusa, što zbog Afričkog kupa nacija. Van tima je 14 igrača i trener Spaleti. Zbog Covid 19 virusa van tima su : Meret,Fabian Ruiz, Rui, Malcuit, Boffelli,Lozano i Osimhen. Zaraženi su i Rrahmani, Lobotka i Zjelinski,ali za njih postoji šansa da igraju. Na Afričkom kupu nacija su: Kulibali, Ounas i Anguissa. Dakle, kada se pogleda spisak van tima su dva glavna stuba odbrane, jedan od najboljih strelaca i igrača tima, drugi najbilji strelac i jedan od bitnih kreatora igre. Zaista teška situacija za Napoli i dodatno što i trener Spaleti ne sme da vodi tim jer je pozitivan na virus.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Cuadrado, Rugani, De Ligt, Sandro; Bentancur, Locatelli; Bernardeschi, Dybala, Kean; Morata

Napoli possible starting lineup:
Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Ghoulam; Demme, Lobotka; Politano, Zielinski, Insigne; Mertens

Prognoza: Zbog cele situacije Juventus je favorit na ovom meču,ali ne treba očekivani mnogo golova.

Tip: 1x i 0-3 golova @ 1.58    1:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje