nedelja, 16. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Četvrtak)

Danas se nastavlja takmičenje u Seriji A.

Na današnjem rasporedu je jedan meč, meč koji nema prevelikog rezultatskog značaja, makar ne za oba tima,ali ima emotivnog.

20:45h Kaljari-Fiorentina

Kaljari je odigrao u prethodnom kolu finale i uspešno ga završio. Za njih je meč prethodnog kola protiv Sasuola bio ravan jednom finalu i uspeli su da ga odigraju savršeno. Savladali su na gostovanju Sasuolo i time došli do opstanka u ligi. Istina, samo su 3 boda daleko od zone ispadanja,ali Udineze i Frosinone igraju međusobno, što znači da je Kaljari siguran. Upravo zbog toga oni u ovaj meč mogu da uđu rezultatski rasterećenije. Ono što će obeležiti ovaj meč jeste Klaudio Ranijeri. Od ranije je poznato da je ovo poslednja sezona u karijeri ovog sjajnog stručnjaka. Odabrao je Kaljari kao svoj rodni grad, a danas će imati priliku da poslednji put na domaćem terenu vodi ovaj tim. Sigurno da će time igrači imati dodatni motiv kako bi ga ispratili na najbolji mogući način. Kaljari je ekipa koja voli da igra otvoreno tj napadački. To je pogotovo izraženo na domaćem terenu. Retki su mečevi na terenu Kaljarija koji se ne završavaju sa golovima na obe strane terena, a to je i zbog činjenice da je Kaljari sve, samo ne dobra odbrambena ekipa.

Fiorentina sa druge strane ima rezultasku računicu u ovom kolu. Naime, oni se nalaze na poslednjem mestu koje vodi u Evropu sledeće sezone, baš u Ligu Konferencija u kojoj igraju finale. Njihovi pratioci su na samo 1 i 2 boda zaostatka, tako da je vrlo lako moguće da ostanu bez Evrope. Pobedom na ovom meču zasigurno bi obezbedili mesto, a isto tako ga mogu obezbediti i pobedom u poslednjem kolu. Ne treba zanemarivati i činjenicu da Fiorentina igra i finale Lige Konferencija i nije nemoguće da na ovom meču promešaju karte kako bi igrači bili odmorni i pre svega kako bi se izbegle povrede pred meč karijere za većinu od njih, a pogotovo za istorijski meč za ovaj klub. Generalno gledano, Fiorentina je ekipa koja nema previše jaku odbranu,ali isto tako klub koji u poslednje vreme postiže dosta golova. Napad Fiorentine je proradio u poslednjih par nedelja,čini se u pravo vreme.

Očekivani sastavi:

Cagliari possible starting lineup:
Scuffet; Zappa, Obert, Mina, Augello; Deiola, Sulemana; Nandez, Shomurodov, Gaetano; Lapadula

Fiorentina possible starting lineup:
Terracciano; Dodo, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Bonaventura, Arthur; Gonzalez, Beltran, Ikone; Nzola

Prognoza: Mogao bi ovo biti jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: 3+ @ 1.65

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje