petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju je na programu 4 duela Serije A, a mi smo za Vas spremili najavu najzanimljivjih mečeva.

12:30h Bolonja-Sasuolo

Bolonja u ovo kolo ulazi nakon jednog veoma neugodnog poraza od Venecije. Taj poraz im je prekinuo seriju od 6 vezanih mečeva na kojima nisu izgubili. Igrali su oni dobro i taj meč, vodili su 3-2 15 minuta pre kraja meča. Na kraju su izgubili sa 4-3. Nije taj poraz mnogo uticao na stanje na tabeli, nije zbog toga neugodan, nego zbog načina na koji su poraženi. Bolonja je godinama u nazad važila za tim koji ima jako lošu odbranu, veoma su bili retki mečevi na kojima nisu primali golove. Ništa bolje nije počela ni ova sezona,ali kako je vreme odmicalo video se napredak u tom segmenu. Mihajlović je posebno obratio pažnju na taj deo tima i video se napredak. Bolonja je u 2022. godini treća najbolja odbrana u ligi, baš su zategli taj deo tima i zbog toga ova 4 primljena gola protiv jednog prosečnog napada pozivaju na oprez, pogotovo jer im danas dolazi znatno, ofanzivno jači tim. Što se tiče napada, on je takođe dosta napredovao. Postiže Bolonja redovno golove, glavna opcija je Arnautović i sigurno da se i danas očekuje gol od njega. Verujem da će na ovom meču igrači Bolonje biti posebno motivisani zbog trenera Siniše Mihajlovića koji je opet pobedio leukemiju. Biće to prvi meč na domaćem terenu od izlaska iz bolnice.

Forma Sasuola je u velikom padu. Oni su u poslednja 4 kola osvojili samo 1 bod i to u prošlom kolu remijem protiv Udinezea. Najviše je popustila odbrana koja je generalno slabiji deo tima. U poslednja 4 meča Sasuolo je primio čak 9 golova. Moram reći da je i napad malo zatajio. Na ta 4 meča samo 2 postignuta gola je zaista malo za tim koji ima jedan od najboljih i najefikasnijih napada. Sasuolo igra znatno bolje na gostovanjima, oni su po broju dati golova na gostovanjima na drugom mestu. Samo je Milan postigao više golova. Na sredini su tabele, nemaju nekih problema sa te strane, mogu da igraju opuštenije ovaj meč, makar sa rezultatske strane. Ipak, sigurno da žele da prekinu ovu lošu formu. Očekujem da odigraju bolje, pogotovo u napadu koji je generalno njihov zaštitni znak. Nemaju nekih velikih izostanaka na ovom meču.

Očekivani sastavi:

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Soumaoro, Medel, Theate; De Silvestri, Dominguez, Schouten, Soriano, Hickey; Barrow, Arnautovic

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Muldur, Ayhan, Ferrari, Rogerio; Lopez, Frattesi; Berardi, Raspadori, Traore; Scamacca

Prognoza: Ovo bi mogao da bude jedan efikasan duel sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG3+ @ 1.53 – 1:3


20:45h Kaljari-Inter

Kaljari je bodom u prošlom kolu na gostovanju Salernitani održao svoje šanse za opstanak u životu. Taj gol 99 minutu bi mogao da im pomogne pri opstanku u ligi. Oni su trenutno na 18tom mestu sa 2 boda zaostatka za Salernitanom, uz to Salernitana ima meč više. Dakle, ukoliko uspeju na ovom meču da pobede prestigli bi ih na tabeli,ali to je jako teško. Ono što je realnije i mnogo bitnije je onaj meč u sledećem kolu protiv Venecije koja je ispala. Taj meč moraju dobiti i onda se nadati da Salernitana ne pobedi. To se pričam u slučaju da ne pobede na ovom meču. Nema Kaljari baš neki dobar skor sa Interom. Na poslednjih 10 mečeva, imaju 8 poraza. U prvom delu sezone su poraženi sa 4-0. Nemaju šta da brane na ovom meču, pogotovo ne na svom terenu. Očekujem da Kaljari krene ofanzivno od samog starta i da pokušaju da osvoje neki bod koji bi mogao da im znači pri borbi za opstanak. Biće zasigurno prepun stadion i to će im dodatno podići motivaciju,ali i samopouzdanje. Na ovom meču u timu neće biti Nandeza koji je povređen i to je jedan dosta veliki hendikep.

Inter u ovo kolo ulazi nakon velike pobede i osvajanja kupa protiv Juventusa. Ta pobeda im je donela prvi trofej u sezoni i na neki način već sada spasila sezonu. U ligi su na 2 boda zaostatka za Milanom i mogu doći i do duple krune. Nije tako izgledalo na početku sezone, mučili su se pod vođstvom Inzagija. Ipak, vremenom Inzagi je našao dobitnu formulu i Inter je proigrao. Potogovo je proigrao Interov napad. Inter  ima jedan od najefikasnijih napada u ligi. Pogotovo su efikasni u poslednje vreme.Ono što dodatno čini ovaj napad jakim je raznovrsnost. Jeste da je prošle sezone Inter bio dominantan, efikasan,ali sve je dolazili od dvojca Lukaku-Lautaru Martinez. Inzagi je to promenio, na svakom meču neki drugi igrač iskače i postiže golove, tako da je jako teško čuvati takav napad. Nema nekog izrazitog strelca, već je to više timska, podjednako raspoređena lista strelaca. Ono što se u poslednje vreme “ pokvarilo “ kod Intera  jeste odbrana. U poslednje vreme su veoma retki mečevi na kojima Inter ne prima golove. Pogotovo imaju problema sa timovima koji igraju ofanzivno od samog starta meča, protiv timova koji napadaju kao osice, a Kaljari je baš takav. Sigurno da je Inter malo i umoran nakon teškog meča u kupu,ali vremena za odmor nema, jer im je pobeda na ovom meču preko potrebna.

Očekivani sastavi:

Cagliari possible starting lineup:
Cragno; Ceppitelli, Lovato, Altare; Bellanova, Marin, Grassi, Rog, Dalbert; Pedro, Pavoletti

Inter Milan possible starting lineup:
Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Correa, Martinez

Prognoza: Inter jeste favorit,ali bi isto tako mogli da vidimo dosta golova. Domaćin mora da napadne od prvog minuta, moraju se otvoriti, što će stvoriti prostora gostima iz Milana.

Tip: GG i G2+ @ 2.20 – 1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje