subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (NEDELJA)

U nedelju se nastavlja i takmičenje u Seriji A.

15h Frosinone-Sasuolo

Nova ekipa u ligi, Frosinone je počeo sasvim zadovoljavajuće. Seriju B su završili na drugom mestu i onda im se dogodio šok, jer ih je napustio trener Groso, koji je sada preuzeo Lion. Na njegovo mesto su doveli Euzebija di Frančeska i to se ispostavlja,makar za sad, kao pun pogodak. Nakon uvodnog poraza od Napolija, uspeli su na domaćem terenu da iznenade i savladaju Atalantu, a zatim su remizirali sa Udinezeom. Di Frančesko je trener koji voli da igra napadački, voli da njegova ekipa kontroliše situaciju, da napada tokom celog meča, što je i bio slučaj od početka sezone. Danas će imati priliku da odmeri snage sa svojom bivšom ekipom tj ekipom Sasuola.

Sasuolo nije počeo baš najbolje sezonu. Trener Dionisi se susreo sa brojnim problemima pre svega kadrovskim. Najviše je tu bili problema vezanih za kapitena Berardija koji je hteo da ode i nije bio u timu. To se naravno odrazilo na tim i doživeli su dva poraza. U prethodnom kolu tj uoči prethodnog kola klub i kapiten su našli zajednički jezik i Berardi se vratio u tim. U meču sa Veronom je postigao 2 gola i Sasuolo je slavio sa 3-1 i time se još jednom pokazalo koliki značaj Berardi ima za ovaj tim. Nema sumnje da su sada znatno opasniji njegovim povratkom u tim. Oni igraju slično kao Frosinone, msm temelje njihove igre je postavio gore spomenuti trener, tako da i nije čudno.

Očekivani sastavi:

Frosinone possible starting lineup:
Turati; Oyono, Monterisi, Romagnoli, Marchizza; Mazzitelli, Barrenechea; Soule, Harroui, Baez; Cheddira

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Tressoldi, Vina; Boloca, Henrique; Berardi, Thorstvedt, Lauriente; Pinamonti

Prognoza: Duel dva napadačka tima bi mogao da nam donese meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.68 ✅✅


20:45h Roma-Empoli

Roma nije krenula baš najbolje u ovoj novoj sezoni. U prva tri kola svega 1 osvojen bod je dovoljno za mesto u dnu tabele. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Milana i to na meču gde su dugo bili sa igračem manje. Nakon tog poraza, Murinjo je bilo jako besan i na neki način je potkačio sve nove igrače rečenicom, da su oni došli u tim samo zato što su prethodne sezone loše igrali tj došli su jer nisu imali gde drugde. Sigurno da je time hteo da ih motiviše da dokažu da to nije tako, a da li je uspeo videćemo već na ovom meču. Željno i dugo isčekivano pojačanje u vidu Lukakua je konačno stiglo.Nije Lukaku uspeo mnogo da pokaže protiv Milana, jednostavno kratko je u timu,ali bi već na ovom meču mogao. Odigao je dobro za reprezentaciju, davao je golove i u dobrom raspoloženju se vraća. Nakon povrede Dibale i Abrahama od ranije, sigurno da će Lukaku predvoditi napad i da će od njega pretiti najveća opasnost po gol Empolija.

Ako je za utehu Romi nisu najgori, ima i gorih timova od njih, a jedan od njih je Empoli. Empoli je počeo novu sezonu jako loše. U prva tri kola isto toliko poraza i ukoliko i na ovom meču bude isti ishod izjednačiće rekord star gotovo 60 godina, a to je start sezone sa 4 vezana poraza. Ono što Empoliju ne ide na ruku jeste činjenica da se ovaj meč igra na strani. Oni su prethodne sezone na svega 2 gostovanja upisali pobede, mnogo bolje igraju na domaćem terenu. Veliki pritisak je na treneru Zanetiju jer je veliko pitanje da li će ostati na klupi ukoliko i na ovom meču budu poraženi.

Očekivani sastavi:

Roma possible starting lineup:
Patricio; Ndicka, Smalling, Llorente; Kristensen, Bove, Cristante, Aouar, Spinazzola; Dybala, Lukaku

Empoli possible starting lineup:
Berisha; Bereszynski, Ismajli, Luperto, Pezzella; Maleh, Marin, Fazzini; Baldanzi, Caputo, Cambiaghi

Prognoza: Bez obzira na situaciju tj lošu formu, Roma je favorit na ovom meču, plus igraju kod kuće. Murinjo ovakve mečeve dobija.

Predlog: domaćin 2+ @ 1.60 ✅✅

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje