utorak, 07. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal korneri

Za danas smo vam spremili dva predloga za kornere.

16:45h Ajax-RKC

Jedan jako zanimljiv meč je pred nama. Duel u kojem je domaćin veliki favorit i trebalo bi da dominiraju tokom celog meča.Naravno, to bi sa sobom moglo da donese i dosta statističkih parametara na njihovoj strani, a među njima su svakako i korneri.

Na mečevima Ajaxa ove sezone pada u proseku 11.24 kornera, od čega oni sami prave čak 7.65. Dakle, to samo pokazuje koliko su oni dominantni na terenu i koliko diktiraju tempo.

Sa druge strane imamo ekipu RKC-a na čijim mečevima ove sezone pada u proseku 10.4 kornera, od čega oni prave 4.24 po meču.

Prvi ovosezonski duel je završen sa čak 18 kornera, a to se uklapa i u statistiku gde gledano samo na proseke oba tima dođemo do dvocifrenog broja kornera.

Predlog: više od 10.5 @ 1.72 meridijan


18:30h Betis-Barselona

Još jedan predlog za danas, samo sada iz Španije.

Derbi meč ovog kola, duel dva velika tima u Španiji,ali i dva tima koja su dosta pala u formi. Samim tim pobede su preko potrebne i jednima i drugima, a to bi moglo da donese jedan jako dobar meč. Oba tima igraju napadački, dakle vole da pritiskaju rivale i na mečevima i jednih i drugih pada dosta kornera ove sezone.

Na mečevima Betisa ove sezone pada u proseku 11.35 kornera, od čega oni prave 6.25 po meču.

Sa druge strane, na mečevima Barselone ove sezone pada u proseku 10.1 korner, od čega oni prave 6.5

Dakle, kao što vidite proseci su jako visoki i samim sabiranjem dođemo do dvocifrenog broja kornera, a to se poklapa i sa prvim ovosezonskim duelom koji je završen sa 11 kornera.

Predlog: više od 9.5 @ 1.67 meridijan, maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje