subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PETAK)

U petak su na programu dva duela Serije A, a mi smo za vas spremili najavu najzanimljivijeg meča.

19h Specija-Inter

Specija u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. U poslednje vreme su Motini igrači drastično popravili formu. U poslednja 4 kola 7 osvojenih bodova je dovelo do toga da se popnu na tabeli poprilično i sada su čak 11 bodova udaljeni od zone ispadanja. Može se sada i sa sigurnošću reći da su uspeli da izbore opstanak. Jeste da ima dosta do kraja,ali jednostavno nerealno je očekivati da ispadnu, ima daleko gorih ekipa od njih. Posebno su dobri na domaćem terenu gde imaju dve pobede za redom. Uspeo je Mota da popravi sve segmente igre. Napad je koliko toliko počeo da daje golove,ali je najveći napredak doživela odbrana. Tim koji je primao baš dosta golova,sada ima dva meča za redom na kojima nisu primili niti jedan gol, što je zaista ogroman napredak. Teško da će vezati i treći takav meč,ali videćemo. Na ovom meču nemaju šta mnogo da izgube, igraju protiv favorizovanog protivnika, mogu opušteno da uđu u meč i pokušaju da naprave čudo. Prošle sezone su otkinuli bodove Interu.

Inter takođe dočekuje ovo kolo u jako dobrom raspoloženju. U seriji su od dva vezana trijumfa. Nakon pobede na gostovanju protiv Juventusa, usledio je i trijumf kod kuće protiv Verone. Te dve pobede,a  pogotovo prva, su im drastično popravile samopouzdanje. Ono što je još bitnije, za to vreme njihov gradski rival je kiksao u dva kola i dozvolio Interu da priđe na samo 2 boda,ali sa utakmicom manje, tako da ukoliko Inter dobije zaostao meč izbiće na prvo mesto. Sve je sada u rukama branioca titule. Uspeo je Inzagi da podigne ekipu. Činilo se da nema ništa od borbe za skudeto nakon ona dva remija i jako loše igre tokom prošlog meseca,ali eto, Inzagi kao da je izvedio čarobni štapić i sve je preokrenuo. Na gostovanjima imaju seriju od 10 mečeva na kojima nisu poraženi i sigurno da će pokušati tu seriju da nastave i na ovom meču. Verujem da će krenuti u meč kao i protiv Verone. Jako od samog starta kako bi što pre slomili rivala i lakše došli do trijumfa. Jako bitna stvar je i povratak u tim Lautara Martineza,koji je prošlo kolo bio suspendovan.

Prognoza: Inter bi trebalo da slavi na ovom meču. Očekujem da krenu dosta jako od starta i već u prvom poluvremenu postignu makar jedan gol. Jasno je njima da što vreme bude odmicalo, a ne budu li postigli gol, rašće nervoza,ali i šansa za kiks. Poslednje što im sada treba je nervozna utakmica. Očekujem sličan meč kao protiv Verone.

Tip: gost 1+ prvo poluvreme @ 1.53 – 1:3 (0:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje