četvrtak, 16. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak su na programu dva duela Serije A, a mi smo za vas spremili najavu jednog od njih.

20:45h Verona-Bolonja

Nakon jedne jako teške sezone gde su opstanak morali da izbore u plej ofu protiv Specije, fudbaleri Verone su znatno bolje počeli novu sezonu. U prva tri kola su upisali 2 pobede i to jednu veliku protiv Rome. U ovo kolo ulaze nakon poraza od Sasuola koji je prekinuo tu njihovu pobedonosnu seriju,ali će svakako imati priliku da je nastave na ovom meču. Verona igra jako lep fudbal, igraju napadački, pritiskaju rivale, stvaraju šanse i što je još bitnije postižu golove. U prva tri kola su postigli 4 gola, tj na svakom meču su davali. Posebno je sve to izraženo na domaćem terenu gde su znatno ubojitiji. Jedina mana ovog tima jeste odbrana. Dosta teško uspevaju da sačuvaju svoju mrežu, što donekle i nije čudno s obzirom na ofanzivan fudbal koji gaje.

Njima u goste dolazi ekipa Bolonje. Bolonja je u prva tri kola osvojila 4 boda, što je sasvim zadovoljavajući učinak, pogotovo kad se pogleda njihov raspored. U prva dva kola su igrali sa Milanom i Juventusom i uspeli su da isčupaju bod protiv Juventusa, tj tačnije Juve je isčupao bod jer je Bolonja mogla i do pobede. Odigrali su sjajno taj meč, a tu igru su preneli i na utakmicu protiv Kaljarija i slavili sa 2-1 u prethodnom kolu. Nakon odlaska Arnautovića, za očekivati je bilo da Bolonja bude dosta neefikasna, a dogodilo se nešto totalno drugačije. Oni igraju zaista lepo i postižu golove, ne vidi se njegov odlazak. Problem im je odbrana, slično kao i kod domaćina. Doduše, Bolonja sa odbranom kuburi već nekoliko sezona i to nikako da se promeni.

Očekivani sastavi:

Hellas Verona possible starting lineup:
Montipo; Dawidowicz, Hien, Magnani; Faraoni, Hongla, Duda, Doig; Mboulla, Lazovic; Ngonge

Bologna possible starting lineup:
Skorupski; Posch, Beukema, Lucumi, Kristiansen; Moro, Freuler; Orsolini, Ferguson, Karlsson; Zirkzee

Prognoza: Neizvestan duel dva tima koja su jako slična. Dobri napadi, loše odbrane, trebalo bi da vidimo golove na ovom meču.

Predlog: GG @ 1.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje