subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak su na programu dva duela Serije A.

19h Cagliari-Napoli

Kaljari je dobro počeo ovu novu godinu. Oni su u 2022. godini samo jednom poraženi. Osim tog poraza zabeležili su po tri pobede i tri nerešena ishoda. Sve to je bilo dovoljno da izađu iz opasne zone. Vratili su tu oštrinu u igri, sve više liče na onaj Kaljari iz prošle sezone.Valter Macari je uspeo da ih vrati i sada zaista dobro igraju. Posebno dobro igraju na gostovanjima, dok je domaći teren malo veći problem. Na svom terenu su ove sezone pobedii samo 2 puta. U ovo kolo ulaze nakon nerešenog ishoda protiv Empolija. Pre toga su sjajno odigrali na gostovanju protiv Atalante gde su slavili. Generalno,jako dobro igraju protiv ekipa koje su mnogo jače od njih. Očekujem da i na ovom meču svim silama napadnu Napoli. Macari će imati dodatni motiv jer igra protiv svoje bivše ekipe. Najslabija tačka Kaljarija ove sezone jeste odbrana, pogotovo primanje golova posle prekida,a Napoli je uz Inter ove godine postigao najviše golova baš posle prekida. Upravo će to biti segment igre na koji će Macari morati da obrati ukoliko želi pozitivan ishod sa ovog meča. Napad im se drastično popravio, tačnije popravljanje forme napada se i poklopilo sa osvajanjem bodova. Najveća pretnja po gol Napolija biće Žoao Pedro koji je ove sezone postigao 10 golova. Van tima za ovo kolo su Lovato, Nandez i Strotman.

Napoli u ovo kolo ulazi nakon remija sa Interom. Jako dobro su počeli ovu 2022. godinu gde su zabeležili tri pobede i dva nerešena ishoda. Uz Juventus su jedina neporažena ekipa u novoj godini. Takođe su tokom prošle nedelje igrali sa Barselonom u Ligi Evrope gde su odigrali takođe nerešeno i sad im predstoji revanš u četvrtak na svom terenu. Biće ovo jedan veoma naporan period za Spaletijevu ekipu. Pobeda na ovom meču im je preko potrebna, pogotovo jer su i Inter i Milan kiksali i sada bi Napoli pobedom mogao izbiti na deobu prvog mesta. Nema sumnje da će dati sve od sebe. Neverujem da će Spaleti da odmara igrače zbog Lige Evrope, veća je verovatnoća da žrtvuju Ligu Evrope zarad Skudeta. Skudeto je najbitnije takmičenje za sve italijanske ekipe, bitnije i od Evrope, a pogotovo za Napoli koji tako dugo čeka tu titulu,a sad su nikad bliže. Napoli igra zaista dobro, imaju jedan veoma efikasan napad koji ima baš mnogo opcija i ne zna se koja je opasnija. Sa jedne strane Insinje, sa druge Osimhen, sa treće  Zijelinski. Zaista je mnogo opcija u napadu. Odbrana je takođe dobra. Primili su samo 17 golova u ligi i najbolji su po tom parametru. Zaista ovo deluje kao sezona u kojoj bi titula mogla da se vrati u Napoli.

Očekivani sastavi:

Cagliari possible starting lineup:
Cragno; Ceppitelli, Goldaniga, Obert; Bellanova, Grassi, Baselli, Marin, Dalbert; Pedro, Pavoletti

Napoli possible starting lineup:
Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Rui; Demme, Ruiz; Elmas, Zielinski, Insigne; Mertens

Prognoza: Napoli je favorit na ovoj utakmici,ali mislim da bi mogao i domaćin do makar jednog gola. Pre svega zbog forme,ali i umora gostiju. Trebalo bi da vidimo efikasan duel.

Tip: gost daje 2+ @ 1.60 – 1:1

GG i G2+ @ 2.55

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje