petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (PONEDELJAK)

Danas su na programu dva duela Serije A.

20:45h Juventus-Sasuolo

Prošla sezona je bila veoma turbulentna za Juventus. Prvi deo sezone su bili očajni, nisu uspeli da nađu zamenu za Kristijana Ronalda i rezultata nije bilo. U drugom delu sezone je došao Alegri,ali i naš Dušan Vlahović i Juventus je proigrao. Osvajanje 4tog mesta i plasman u Ligu Šampiona su veliki uspeh na kraju. Igrali su i finale kupa gde su poraženi od Intera. Nakon dosta godina Juventus je ostao bez ijednog trofeja i upravo se zbog krenulo u rekonstrukciju kluba ovog leta. Prvo su klub napustili De Liht, Kijelini, Bernadeski, Dibala i Daglas Kosta. Dakle, veoma dobri igrači i igrači koji su godinama tu su otišli. Nakon njihovog odlaska, usledili su dolasci. U klub su došla još bolja pojačanja: Di Marija, Bremer, Pogba i pre par dana u klub je stigao i naš Dušan Kostić. Gledajući pojačanja i sam roster može se zaključiti da je Alegri uspeo da reši jedna veliki problem, a to su golovi. Juventusu su prošle sezone nedostajali kreativni igrači, igrači koji će praviti šanse za Vlahovića. Sada su dovedena tri takva igrača. Od Di Marije, Kostića i Pogbe se očekuje da odlično sarađuju sa Vlahovićem, a to bi značilo i mnogo ubojitiji Juventus. Nisu završili sa trasfer periodom, treba im još jedan napadač koji bi bio pomoć našem Dušanu. Na ovom meču Alegri ne može da računa na prvog golmana Ščesnog, Pogbu, Rabioa, Mekkenija i Kijezu.

Jedna od najzanimljivijih ekipa za gledanje godinama u nazad jeste Sasuolo. Zanimljivi su zbog svog stila igre. Oni godinama gaje ofanzivni stil igre, vole da igraju napački, da se nadigravaju sa rivalima. Bukvalno da igraju na gol više. Drugu sezonu za redom im se događaju iste stvari. Prethodno leto su ostali bez nekoliko igrača i trenera. Uspeli su da se prilagode, Dionisi je uspeo da se snađe u Sasuolu i dobro su odigrali sezonu, 11to mesto je dobro kada se pogleda koliko se ekipa menjala. Pred ovu sezonu čini se da Dionisi ima još veći problem. Raspada se ubitačan trojac Sasuola. Samaka je otišao u West Hem, Raspadori je još tu,ali će i on, najverovatnije, do kraja prelaznog roka otići. Kapiten Berardi za sada ostaje tu,ali videćemo. Ono što je dobro je što će i Raspadori i Berardi igrati na meču sa Juventusom. Nije Sasuolo napravio baš najbolji uvod u sezonu. Ispali su iz kupa protiv niželigaša Modene.

Očekivani sastavi:

Juventus possible starting lineup:
Perin; Danilo, Bonucci, Bremer; Cuadrado, Zakaria, Locatelli, Fagioli, Kostic; Di Maria; Vlahovic

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Muldur, Erlic, Ferrari, Kyriakopoulos; Henrique, Frattesi, Thorstvedt; Berardi, Alvarez, Ceide

Prognoza: Juventus bi mogao da postigne nekoliko golova na ovom meču,ali isto tako nije nemoguće da i gosti dođu do pogotka.

Tip: GG i D2+ @ 2.20 – 3:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje