subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu je na programu još dva duela Serije A.

18h SPAL-Roma

Spal iz kola u kolo tone sve dublje. U poslednjih 5 kola osvojili su samo 1 bod i to ih  polako dovodi do ruba zone ispadanja. Ukoliko se nešto drastično ne promeni mogu vrlo lako da skliznu u zonu ispadanja. Napad im i nije toliko loš. Postigli su 4 gola u poslednjih 5 kola,ali je mnogo veći problem odbrana. Naime,njihova odbrana je u poslednjih 5 kola primila 11 golova.

Roma je promenila trenera. Na klupu je seo Ranijeri kojem to nije prvi put. Pred njim nije nimalo lak zadatak. Cilj je da se izbori Liga Šampiona,a s obzirom u kakvim su formama njihovi rivali za mesto na tabeli to i neće biti lako. Roma ima 4 pobede u 5 mečeva,ali igra nije na zadovoljavajućem nivou. U dosta tih mečeva su se izvukli na mišiće,a svi  znaju da to ne može doveka.

Prognoza: Roma, ukoliko želi mesto u Ligi Šampiona, ovakve mečeve prosto mora da dobija.


20:45h Torino-Bolonja

Jedan vrlo interesantan duel. Macarijev Torino igra jako dobro. U seriji su od 7 mečeva bez poraza. U tih 7 mečeva su primili samo 1 gol i to u prošlom kolu protiv Frosinonea. Zaista je Macari zategao Torino, pre svega u defanzivi,ali je i ofanziva sve bolja i bolja. Oni stvaraju mnogo šansi,ali se malo muče pri realizaciji istih. Ipak, gledajući poslednje mečeve i tu su vidljivi pomaci. Dobra vest je i da Beloti igra sve bolje i bolje. Sve u svemu nije daleko Evropa ukoliko nastave u ovakvom ritmu.

Bolonja je u prošlom kolu napravila veliki korak ka opstanku. Savladali su Kaljari na svom terenu i tako se približili sigurnoj zoni. Naravno da to nije dovoljno, treba tu još mnogo truda i znoja da bi se ostvario cilj, a to je opstanak. Nekako, Siniša Mihajlović je doneo dosta dobrih promena u ekipi i stiče se utisak da oni uopšte i ne bi bili u ovoj situaciji da je on ranije došao na njihovu klupu,ali tako je kako je. Bolonja, ukoliko nastavi sa dobrim igrama imaju vrlo realne šanse za opstanak. Utisak je da će upravo oni biti ti koji će srušiti SPAL u tu opasnu zonu na kraju.

Prognoza: Ne bi trebalo očekivati mnogo golova na ovom meču. Svakako da je Torino favorit.


Tipovi:

SPAL-Roma X2 i 2+ @ 1.60 (2:1)

Torino-Bolonja 1X i 0-3 @  1.55 (2:3)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje