petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A.

15h Parma – Torino

Parma je zapala u krizu. U seriji su od tri vezana poraza. Tokom nedelje su u vanrednom kolu pretrpeli bolan poraz od Frosinonea, penalom u 103 minutu meča. Ta tri poraza su ih dovela u situaciju da opstanak još nije siguran. Oni imaju 6 bodova viška u odnosu na ekipe iz zone ispadanja, realno neće ispasti,ali matematički to još nije sigurno. Da situacija bude još gora pred ovaj meč su ostali bez tri veoma bitna igrača. Naime na ovom meču za Parmu neće nastupiti tri ključna igrača: Biabiani, Inglese i Žervinjo. Ta tri igrača su odgovorna za skoro 90% golova Parme ove sezone. Čisto da vidite koliko su to bitni izostanci.

Torino sa druge strane u ovaj meč ulazi u veoma dobrom raspoloženju. Oni su tokom nedelje savladali direktnog rivala za poziciju Samdoriju i time došli u veoma dobru poziciju u borbi za Evropu. Trenutno ne samo da mogu u Ligu Evrope,već nije iskključena ni Liga Šampiona. Dodatna radost za navijače Torina je povratak njihove prve zvezde Belotija u formu. Beloti je u poslednjih 5 kola dao isto toliko golova,što pokazuje da je izašao iz krize. Oni će na ovom meču biti bez Saše Lukića i Falkea.

Prognoza: U ovom efikasnom meču Torino je znatno bliži pobedi.


18h Juventus-Milan

Derbi ovog kola se igra u Torinu.

Juventus je praktično osigurao titulu pobedom na gostovanju protiv Kaljarija. Sada mogu da se okrenu svom glavnom cilju, a to je Liga Šampiona. Njih u sledeću sredu očekuje prvi meč protiv Ajaksa i sigurno da će Alegri odmoriti neke igrače. Sigurno da navijači neće zameriti ni poraz protiv Milana u ovom kolu zarad prolaska dalje u Ligi Šampiona. Ne sme Alegri sebi da dozvoli da se još neki bitan igrač povredi pred Ligu Šampiona, bez obzira što je ovo veliki derbi Serije A.

Eto, koliko su bitni derbiji ne samo zbog bodova nego i na psihološkom planu najbolje se videlo na primeru Milana. Milan je do derbija sa Interom igrao sjajno, ređali su pobede i onda poraz od Intera od kog nikako da se oporave. Od tog meča vezali su dva kiksa i time doveli u pitanje mesto koje vodi u Ligu Šampiona. Tokom nedelje su remizirali sa Udinezeom,a dodatan problem je što su taj meč pre vremena zbog povreda napustili Paketa i Donaruma i pravo je pitanje da li će biti spremni za ovu utakmicu.

Prognoza: S obzirom na situaciju oko Juventusa najbolje je preskočiti ovaj meč.


20:45h Sampdoria-Roma

Večernji termin je rezervisan za bitku za Evropu. Duel dva tima koja se bore za mesto koje vodi u Evropska takmičenja sledeće sezone.

Sampa je napravila korak nazad u toj borbi porazom od Torina ove nedelje. Sada zaostaju tri boda za ostatkom karavana i ako izgube ovaj meč mogu praktično i da se oproste od Evrope. Zbog toga je njima ovaj meč veoma bitan. Sve oči će biti uprte u glavnu zvezdu tima vremešnog Kvakljarelu koji igra sjajno ove sezone,ali i u Defrela koji igra protiv svog nekadašnjeg kluba i sigurno da će imati dodatni motiv.

Roma je u jako lošoj formi. U seriji su od tri meča bez pobede. Ni smena trenera nije urodila plodom. Ranijeri još uvek nije uspeo da složi kockice, pitanje da li će stići na vreme to da uradi, jer je Evropa iz kola u kolo sve dalja. Po rečima Rominog predsednika, njima je glavni cilj mesto koje vodi u  Ligu Šampiona, sve osim toga je neuspeh. Kako stvari stoje teško da će doći do tog cilja.

Prognoza: Trebalo bi da vidimo dosta golova na ovom meču.


Tipovi: 

Parma-Torino DNB 2 @ 1.50 (0:0)

Sampdoria-Roma GG @ 1.60 (0:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje