ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (SUBOTA)

U subotu su na programu tri duela Serije A, a mi smo za vas spremili najavu svih tih mečeva.

15h Napoli-Sasuolo

Samo nekoliko dana posle postavljanja rekorda u vidu 12te vezane pobede u svim takmičenjima, Napoli ima priliku da produži taj niz na ovom meču protiv Sasuola. Napoli igra zaista sjajno. Nakon pobede u derbiju Sunca protiv Rome i to golom Osimhena u poslednjim minutima, Napoli je pobedio i u Ligi Šampiona. Iako je Spaleti odmorio nekolicinu svojih prvotimaca, Napoli je bez velike muke dobio Rendžers sa 3-0 i time osigurao mesto u narednoj fazi bez obzira na ishod meča poslednjeg kola protiv Liverpula. Sada mogu da se u potpunosti fokusiraju na domaće prvenstvo i da ovih par kola do Svetskog prvenstva odigraju maksimalno dobro i zadrže prvo mesto. Trenutno imaju 3 boda više od drugoplasiranog Milana. Šta reći za ovu igru Napolija. Igraju gotovo sjajno. Mirno nazad, ubitačno napred, Spaleti je napravio jednu zaista sjajnu mašineriju koja nema nameru da stane. Priče o skudetu su već počele i to sa pravom. Ovakav Napoli itekako ima pravo da se nada i da sanja skudeto. Njihova serija pobeda je zapravo i veća,ako se pogleda prethodno prvenstvo. Serija je počela tri kola pre kraja prošlog prvenstva i to baš pobedom nad Sasuolom 6-1. Tretnutno su na 15 pobeda. Uz Pariz i Real su jedini timovi koji nisu poraženi u domaćim šampionatima u ligama 5tice. Zaista ogroman uspeh.

Sasuolo dolazi na megdan Napoliju sa ne baš dobrom statistikom. Samo su 2 puta uspeli da savladaju Napoli u poslednjih 18 međusobnih duela. Na tih 18 mečeva nisu primili gol samo na jednom meču. Eto poslednji meč je završen 6-1 za Napoli, što samo govori kakav skor imaju sa Napolitancima. Sasuolo nikako da uhvati neki ritam ove sezone. Taman slave jednu utakmicu i onda usledi niz poraza. U ovo kolo ulaze nakon pobede protiv Verone na domaćem terenu. Mnogo bolje igraju na svom terenu nego na strani ove sezone. Došlo je do drastičnog zaokreta u igri Sasuola ove godine. Oni su oduvek važili za tim koji igra na gol više. Igraju ultraefikasne mečeve,ali ove sezone i nije baš tako. Drastično su podigli nivo igre u defanzivi. Uspeli su čak na 5 mečeva da ne prime gol, što je veliki pomak u odnosu na prethodne godine. Koliko je ta odbrana dobra, videćemo danas, kada se sastaju sa najboljim napadom u ligi, a možda trenutno i u Evropi. Biće ovo prilika i da odigraju meč sa svojim doskorašnjim igračem, Raspadorijem. Što se tiče napada, on je dobar, ne znam kako,ali svake sezone iskopaju nekog novog napadača i daju golove. Eto otišao je gore pomenuti Raspadori, otišao je Samaka, a Sasuolo opet postiže golove.

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Meret; Di Lorenzo, Kim, Jesus, Olivera; Ndombele, Lobotka, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Sassuolo possible starting lineup:
Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Rogerio; Frattesi, Lopez, Thorstvedt; D’Andrea, Pinamonti, Lauriente

Prognoza: Sudar sjajnog i dobrog napada bi mogao da nam donese jedan efikasan meč.

Predlog za klađenje: 3+ @ 1.45 – 4:0


18h Leće-Juventus

Leće u ovo kolo ulazi sa nizom od 4 meča bez pobede. Nisu počeli sezonu baš najbolje. U dosadašnjem delu sezone imaju svega 1 pobedu i to ostvarenu na strani. Na domaćem terenu imaju 4 vezana remija identičnim rezultatom 1-1 i ako ostvare remi i na ovom meču postaviće novi rekord. Trenutno su na samo 2 boda iznad zone ispadanja. Defanzivno, oni su jedna od najboljih ekipa među timovima na dnu tabele,ali ofanziva im je dosta loša. Svega 9 postignutih golova nije nešto čime bi se mogli pohvaliti. Naravno, ima i mnogo gorih od njih,ali ima i boljih. Po svemu sudeći Leće će biti jedna od ekipa koja će se do poslednjeg kola boriti za opstanak. Ovo će biti jedan od lakših mečeva za njih, jer nemaju šta da izgube. Dolazi im veliki Juventus, poraz nije strašan, msm očekivan je, a sve ostalo ako ostvare biće sjajno. Dakle, meč za uživanje za njih.

Juventusu sa druge strane gori pod nogama. Poraz protiv Benfike i ispadanja iz Lige Šampiona dodatno su podigle tenzije u klubu. Iako svi poručuju da Alegri ima njihovu bezrezervnu podršku, videćemo koliko će to da traje. Sada, kada je kraj sa Ligom Šampiona, moraju da se okrenu svom primarnom cilju, a to je Serija A. Ni tu ne stoje baš najbolje. Napoli im beži 10 bodova, što je poprilično, imajući u vidu da je tek početak sezone. U ovo kolo ulaze nakon dve vezane pobede protiv Torina i Empolija i to bez primljenog gola. Pokušaće da vežu i treću pobedu na ovom gostovanju. Mnogo bolje igraju na domaćem terenu nego na strani, mada je Juventus tim sa najviše navijača u Italiji, tako da oni manje više svaki meč igraju kao na domaćem terenu. Alegri će biti na mukama pred ovo kolo. Vlahović je dobio udarac protiv Benfike, izašao je sa terena i pitanje je hoće li igrati na ovom meču. Vrlo je moguće da on bude na klupi, pa baš ako bude potrebe ućiće,ali svi se nadaju da će uspeti da reše ovaj meč i bez njega. Ukoliko žele da se uključe u borbu za skudeto,ovakve mečeve prosto moraju da dobijaju. Ne sme da im se ponovi Monca.

Očekivani sastavi:

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Baschirotto, Pongracic, Umtiti, Pezzella; Gonzalez, Hjulmand, Askildsen; Strefezza, Ceesay, Banda

Juventus possible starting lineup:
Szczesny; Danilo, Bonucci, Gatti; Cuadrado, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Milik, Kean

Prognoza: Juventus je favorit na ovom meču i trebalo bi da slavi,ali ne bi trebalo da vidimo previše golova.

Predlog za klađenje : 2 @ 1.80 – 0:1


20:45h Inter-Sampdorija

Ovaj meč će sigurno privući dosta pažnje zbog jednog čoveka. Inter će u ovom kolu dočekati svog ratnika Dejana Stankovića. Nema sumnje da će mu prirediti toplu dobrodošlicu,jer svi u Interu pamte šta je Stanković uradio za njih. Ipak, to će trajati samo na početku meča, kada utakmica počne nema više emocija.

Inter u ovo kolo ulazi u jako dobrom raspoloženju. Od poraza protiv Rome kada se poprilično pričalo o odlasku Inzagija, Inter se drastično podigao. Od tada su na 6 mečeva uspeli da slave na 5. U ovaj meč ulaze nakon pobede protiv Plzena u Ligi Šampiona čime su obezbedili plasman u narednu fazu i još bitnije, izbacili Barselonu. U ligi su u prethodnom kolu slavili 4-3 na teškom gostovanju u Firenci golom u nadoknadi vremena. Taj meč protiv Fiorentine je pokazao sve mane i vrline Intera ove sezone. Još jednom je slaba odbrana pokazala svoju stranu,ali sva sreća pa se napad Intera drastično popravio i uspeo je da nadomesti sve te nedostatke defanzivne linije. Napad je sada jači i za Lukakua koji se vratio nakon povrede. Inter svaki meč kreće izuzetno ofanzivno, što pokazuje podatak da su tim sa najviše postignutih golova u prvih 15 minuta mečeva. Na 6 utakmica su dali gol u tom periodu, a poređenja radi, Sampdorija je tim koji je primio najviše golova u tom periodu. Sampdoria je jedna od omiljenih Interovih mušterija, imajući u vidu da je Inter slavio na 9 od poslednjih 10 mečeva.

Sampdoria u ovo kolo ulazi u dosta boljem raspoloženju. Za tako nešto zaslužan je meč prethodnog kola protiv Kremonezea. Uspela je četa Dejana Stankovića da slavi na jednom veoma teškom i bitnom meču za njih protiv tima koji je njihov rival za poziciju. Nisu uspeli tom pobedom da izađu iz opasne zone,ali su makar pobegli sa poslednjeg mesta. Bez obzira na tu pobedu, Sampdorija je daleko od sigurne zone, pre svega zbog svoje igre. Ne štima ništa u igri Sampe. Imaju jednu od najgorih odbrana u ligi. Napad im je na 11 mečeva postigao samo 6 golova i po tom parametru su najgori u ligi. Zaista slabo deluju u ofanzivi, ne samo po broju postignutih golova, nego i po stvaranju šansi.To je nešto o čemu smo pričali na početku sezone. Napad Sampdorije predvode igrači sa 35+ godina i to nije dobro. Sve su to igrači na zalasku karijere i ne može se od njih očekivati mnogo. Sigurno da će Stanković u prelaznom roku, ako ostane do tad na klupi, tražiti da se dovede sveža, mlađa krv i da se tako pokuša opstati u ligi. Jedno je sigurno, predstoji im grčevita borba za opstanak do samog kraja šampionata.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Onana; Skriniar, De Vrij, Acerbi; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Correa, Martinez

Sampdoria possible starting lineup:
Audero; Bereszynski, Amione, Colley, Augello; Rincon, Villar; Gabbiadini, Sabiri, Djuricic; Caputo

Prognoza: Inter je favorit na ovom meču,ali bi se moglo iskobinovati to i sa golovima kojih bi trebalo da bude dosta na ovom meču. Pogotovo u prvom poluvremenu uzimajući u obzir gore pomenutu statistiku.

Predlog za klađenje: domaćin 1+ Ip @ 1.45 – 3:0 (2:0)

može i 1+Ip i 3+ kraj @ 1.68

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje