subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A, najava, predlozi za klađenje (UTORAK)

U utorak su na programu mečevi Serije A. Dosta je zanimljivih mečeva pred nama.

18:30h Napoli-Empoli

Ovo je ta sezona. Ako je iko do sada i sumnjao, sada više ne sumnja. Ovo je sezona u kojoj će Napoli biti bliži nego ikad da uzme skudeto tj bolje reći ako ga sad ne uzmu nikad neće. Spaleti je napravio gotovo savršen tim za Seriju A. Za jako male pare je doveo i više nego kvalitetna pojačanja. Ne zna se gde su trenutno bolji, da li u poslednjoj liniji, da li u napadu. Sve pozicije su im pokrivene i upravo zbog toga su rezultati i došli. Napoli je prvi na tabeli, nemaju poraz u ligi. U seriji su od 9 vezanih pobeda. U prethodna dva kola su slavili u dva teška meča protiv Rome i Atalante i tim pobedama su pokazali i dokazali da su itekako sazreli za skudeto. Imaju najviše postignutih golova u ligi. U ligama 5-tice samo je Bajern postigao više golova od njih. Zaista impresivna sezona. Ulaze u samu završnicu ovog dela šampionata, očekuju ih još ova dva meča i nema sumnje da će dati sve od sebe da ih dobiju i na najbolji mogući način odu na pauzu. Verovatno će Spaleti promešati karte, jer imaju zgusnut raspored i niko ne želi povrede sada, pred Svetsko prvenstvo. Ipak, on ima tako dobar tim da se to neće mnogo primetiti.

Empoli u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Sasuola na domaćem terenu. Tom pobedom su se popeli na 14to mesto na tabeli,ali su i tom pobedom prekinuli niz poraza. Empoli je dosta promenio stil igre u odnosu na prethodnu sezonu. Prethodne sezone smo od njih viđali dosta efikasne mečeve,ali ove godine to i nije baš tako. Zaneti je uneo dosta novog. Empoli igra dosta tvrdo,malo postižu golova,ali i malo primaju. U 13 mečeva primili su 17 golova, od toga 4 od Juventusa. Jedino je Juventus uspeo da im napuni mrežu. Na ostalim mečevima gde su primali golove, bilo je to 1 do 2, ne više. Čak imaju i nekoliko mečeva gde nisu primili gol. U gostima samo na 2 meča nisu osvojili niti jedan poen, tj poraženi su. Ostale mečeve su mahom igrali nerešeno, nekako ih ti nerešeni rezultati prate ove godine.ž

Očekivani sastavi:

Napoli possible starting lineup:
Meret; Olivera, Kim, Ostigard, Di Lorenzo; Ndombele, Lobotka, Anguissa; Elmas, Osimhen, Politano

Empoli possible starting lineup:
Vicario; Ebuehi, Ismajli, Luperto, Parisi; Bajrami, Marin, Bandinelli; Baldanzi; Lammers, Destro

Prognoza: Napoli je favorit,ali ne bi trebalo da bude nešto mnogo golova. U ovom trenutku za njih je bitno samo da pobede, nema potrebe da srljaju,a i biće promena u sastavu.

Predlog za klađenje: 1 i 2-5 @ 1.58 – 2:0


20:45h Kremoneze-Milan

Kremoneze ulazi u ovo kolo nakon remija koji su izvojevali na gostovanju Salernitani. Bio je to njihov treći remi u poslednjih 5 kola, što je dovoljno za trenutno 18to mesto sa samo jednim bodom više od poslednjeplasirane ekipe Verone. Kremoneze je zaista loše startovao ovu sezonu, jedina su ekipa bez pobede i kako stvari stoje jedni su od ozbiljnih kandidata da se vrate u Seriju B. Odbrana im je najlošija u ligi, dozvoljavaju veliki broj šuteva ka svom golu, pa samim tim su i najgori  po broju primljenih golova. Trenutno su primili 24 gola, što i nije nešto što može da ohrabri njihove navijače pred gostovanje velikana kakav je Milan. Sve su svemu jako loše deluju ove godine i mnogo toga moraju da promene tokom zime, ako žele da ostanu u najjačem Italijanskom takmičenju.

Milan u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Specije na domaćem terenu. Mučio se Milan protiv Specije,ali su na kraju uspeli da ostvare pobedu. Zapravo, na neki način su sami krivi za tako dramatičan finiš i gol u poslednjim minutima meča. Mogli su oni mnogo ranije da završe taj meč,ali nije bilo dovoljno koncentracije u završnici napada. Tom pobedom Milan je nastavio trku tj poteru za Napolijem koji im beži trenutno 6 bodova. Biće oslabljen Milan neigranjem Tea Ernandeza i Žirua koji  su suspendovani zbog kartona protiv Specije. Posebno je glup bio crveni Žirua,ali eto. Sada je sve na Rebići i Origiju da donesu nešto u napadu Milana. Milan je ove sezone dosta dobar na gostovanjima,imaju samo 1 poraz. Milan je tim koji jako dobor zna da igra sa timovima iz donjeg dela tabele. Kako bi se reklo, Milan zna da igra te “ male “ utakmice, utakmice na kojima se obično i lome šampionati. Na tim utakmicama je Milan i osvojio skudeto.

Očekivani sastavi:

Cremonese possible starting lineup:
Carnesecchi; Aiwu, Hendry, Lochoshvili; Sernicola, Quagliata, Meite, Pickel; Buonaiuto, Tsadjout, Okereke

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Kalulu, Tomori, Kjaer, Hernandez; Tonali, Bennacer; Rebic, Krunic, Leao; Origi

Prognoza: Milan ovde mora da pobedi, kvalitetniji su rival i sve osim pobede bio bi veliki neuspeh za njih, pogotovo ako Napoli slavi.

Predlog za klađenje: gost 2+ @ 1.60 – 0:0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje