četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje [ NEDELJA ]

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko zanimljivih mečeva.

20:45h Inter-Milan

Veliki derbi grada Milana iliti derbi “ de la Madonina“. Klubovi ovaj derbi dočekuju u totalno drugačijim raspoloženjima.

Inter u ovo kolo ulazi nakon dosta dobrog perioda.Od nastavka sezone poraženi tj nisu pobedili na samo jednom meču i to protiv Empolija. U tom periodu slavili su protic neporaženog Napolija,osvojili su superkup pregazivši današnjeg rivala Milan sa 3-0,a pre par dana su u kupu pobedili Atalantu i plasirali se dalje. Dakle,punog samopouzdanja dočekuju ovaj meč. To posebno može da se kaže za napad koji igra jako dobro. Ne primećuje se loša forma Lukakua, jer su Džeko, a posebno Lautaro u sjajnoj formi. Lautaro je rešio meč prethodnog kola,kada su preokrenili protiv Kremonezea. Podigao je nivo odbrane Inzagi,tu nema šta,ali im se još uvek događa da primaju golove tamo gde ne bi smeli,kao protiv Empolija i Kremonezea.Inter je jedna prava domaćinska ekipa. Primili su najmanje golova na domaćem terenu u ligi,a samo Napoli je osvojio više poena od njih kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu. Ipak, poslednja dva derbija na kojima su bili domaćini su izgubili od Milana. Eto prilike za prekidom te serije.

Milan dočekuje ovaj derbi u katastrofalnoj formi. Jako su loše počeli ovaj drugi deo sezone. Od odbrane skudeta nema ništa, a ako ovako nastave pitanje da li će zadržati i mesto u top 4. Očajna forma zaista. U seriji su od 6 mečeva bez pobede. Odbrana je posebno loša. Od starta drugog dela sezone su na 7 mečeva primili 18 golova. Ta statistika je posebno loša u poslednja tri meča gde su primili čak 12 golova( Inter 3,Lacio 4 i Sasuolo 5). Veliki razlog za ovakvo posrtanje odbrane leži u činjenici da im nedostaje prvi golman Maignan,kao i centralni defanzivac Tomori. Bez njih dvojice odbrana Milana je šuplja kao švajcarski sir.

Očekivani sastavi:

Inter Milan possible starting lineup:
Onana; Skriniar, Acerbi, Bastoni; Darmian, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco; Martinez, Dzeko

AC Milan possible starting lineup:
Tatarusanu; Calabria, Kalulu, Kjaer, Hernandez; Pobega, Tonali, Krunic; Saelemaekers, Giroud, Leao

Prognoza: Derbije je zaista nezahvalno prognozirati. Bolje je igrati na golove. Uzdamo se u napad Intera i odbranu Milana.

Tip: domaćin 2+ @ 1.95

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje