četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] La liga,najava,predlozi za klađenje ( NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u La ligi, a mi smo za vas spremili nekoliko predloga.

14h Majorka-Real Madrid

Majorka ovo kolo ne dočekuje u nekom najboljem raspoloženju. U dosta su lošoj formi. Izgubili su 3 od poslednja 4 meča,uključujući i meč prethodnog kola protiv Kadiza. Uprkos tome su dobro stacionirani na tabeli jer se nalaze na 10tom mestu. Imaju 6 bodova više od opasne zone, a samo 4 boda od sedmoplasirane ekipe na tabeli. Majorka je tim koji igra jako tvrde mečeve. Jako malo golova postižu,svega 15 na 19 mečeva,ali isto tako jako teško i primaju,imajući u vidu da su primili samo 18 golova,što je manje od jednog po meču. Ipak,kada ih protivnik probije i povede,teško se vraćaju,upravo zbog napada. Kod kuće igraju znatno bolje nego na strani. Na svom terenu su osvojili 14 od 25 bodova.

Real u ovo kolo ulazi nakon pobede protiv Valensije pre neko veče. Tom pobedom su se vratili na 5 bodova zaostatka u odnosu na Barselonu, a imali bi priliku pobedom na ovom meču da makar za kratko se približe na 2 boda zaostatka. Real praktično nema više prava na kiks imajući u vidu tu bodovnu razliku u odnosu na Barsu. Na ovom meču moraju da idu na pobedu. Što se tiče stila igre na ovom meču,nema sumnje da će oni napasti od prvog minuta,bitno je što pre dati gol Majorci,jer tada pada u vodu njihova defanzivna taktika. Real ima zaista sjajan napad i potrebno im je samo malo prostora kako bi dali gol,videlo se to protiv Valensije gde su u 5 minuta rešili meč. Pod znakom pitanja su Kros i Benzema jer su se požalili na povrede protiv Valensije i ne bi začudilo da počnu ovaj meč sa klupe. Ne sme previše Anćeloti da rizikuje sa njima,pogotovo sa Benzemom jer imaju jako zgusnut raspored. Ipak, i bez njega itekako će biti opasni pre svega preko Vinisijusa koji je pokazao protiv Valensije da je u sjajnoj formi.

Očekivani sastavi:

Mallorca possible starting lineup:
Rajkovic; Gonzalez, Raillo, Valjent; Maffeo, Ruiz de Galarreta, Sanchez, Costa; Kadewere, Muriqi, Kang-in

Real Madrid possible starting lineup:
Courtois; Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga; Valverde, Tchouameni, Modric; Asensio, Rodrygo, Vinicius

Prognoza: Real je favorit u ovom potencijalno neefikasnom meču.

Tip: 2 @ 1.78


16:15h Girona-Valensija

Još jedan potencijalno veoma zanimljiv meč.

Đirona u ovo kolo ulazi nakon minimalnog poraza od Barselone. Nova ekipa u La ligi dosta dobro gura ove sezone. Trenutno se nalaze na 12tom mestu,ali sa samo 3 boda više od opasne zone,što samo pokazuje koliko će ove godine borba za opstanak biti uzbudljiva i neizvesna i koliko samo jedan kiks može neki tim da košta. Svesni su toga u Đironi i zato nema sumnje da će u ovaj meč ući maksimalno motivisani kako bi došli do preko potebnih bodova. Đirona je tim koji ove sezone igra jako efikasne mečeve. Oni dosta golova daju,ali isto tako i dosta primaju.

Valensija se nalazi u katastrofalnoj formi. Od novembra nisu slavili u ligi i to je dovelo i do smene trenera. Gatuzo je napustio tim. Nije ni ta šok terapija nešto mnogo promenila jer su u četvrtak poraženi od Reala sa 2-0. Jako loš su odigrali meč,pogotovo u napadu. Napad im se bukvalno nije video na tom meču. Ukoliko hoće išta da učine na ovom meču moraju napadački znatno bolje. Inače to je napad Valensije dobar ove sezone. Doduše oni igraju slično kao i Đirona,napadački i to često dovodi do efikasnih utakmica. Što se odbrane tiče,ona je dobro delovala protiv Reala,držali su se koliko su mogli. Problem pred ovo kolo jeste crveni karton najboljeg odbrambenog igrača tima Gabrijela Pauliste. Sjajno je odigrao do tog crvenog kartona i bez njega će sigurno biti velika rupa u odbrani.

Očekivani sastavi:

Girona possible starting lineup:
Gazzaniga; Bueno, Espinosa, Juanpe, Gutierrez; Villa, Romeu, A Garcia, Riquelme; Herrera, Castellanos

Valencia possible starting lineup:
Mamardashvili; Foulquier, Comert, Diakhaby, Gaya; Musah, Moriba, Almeida; Andre, Cavani, Lino

Prognoza: Trebalo bi da vidimo jedan otvoren meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.85

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje