subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Serija A,najava,predlozi za klađenje ( NEDELJA)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Seriji A sa nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

12:30h Atalanta-Leće

Atalanta u ovo kolo ulazi nakon jedne veoma bitne pobede protiv Lacija,direktnog rivala za poziciju. Tom pobedom su prekinuli niz od dva poraza. U poslednjih 6 kola imaju 4 pobede i samo je Napoli osvojio više bodova od njih u 2023 godini. Gasperinijeva ekipa igra zaista dobro. Napad im je među najefikasnijim. U poslednjih 7 kola imaju prosek od po čak 2.7 golova po meču,što je fenomenalno. Tim su koji ima najviše različitih igrača koji su se upisali u listu strelaca,što i nije čudno kada se zna da Gasperini forsira igru gde svako može da postigne gol. Trenutno su u top 4 i cilj je da se tu i zadrže, a imaju i jednu odgromnu prednost u odnosu na ostale rivale za poziciju, a to je da se mogu u potpunosti fokusirati samo na ligu,jer ne igraju niti Evropu, a ispali su i iz kupa.

Leće u ovo kolo ulazi sa 13tog mesta i sa 7 bodova prednosti u odnosu na timove u opasnoj zoni. Na dobrom su putu da ostvare cilj, a to je da ostanu u ligi. Leće je u prethodnom kolu remizirao sa Romom i time nastavio trend dobre igre protiv favorita,jer su pre par kola remizirali i sa Milanom. Takođe,dobili su Atalantu u prvom delu sezone. Najjači deo tima jeste odbrana. Primaju u proseku 1 gol po meču,što je za tim koji se nalazi u donjem delu tabele veoma dobro. Koliko je jaka odbrana videće se na ovom meču jer igraju protiv jednog od najboljih napada.

Očekivani sastav:

Atalanta BC possible starting lineup:
Musso; Toloi, Palomino, Djimsiti; Zappacosta, Ederson, Koopmeiners, Maehle; Boga; Lookman, Hojlund

Lecce possible starting lineup:
Falcone; Gendrey, Baschirotto, Umtiti, Gallo; Helgason, Hjulmand, Blin; Strefezza, Colombo, Di Francesco

Prognoza: Atalanta bi mogla da postigne nekoliko golova.

Tip: domaćin 2+ @ 1.63


15h Salernitana-Lacio

Veoma burna nedelja je iza Salernitane. Nakon poraza od Verone,Davide Nikola je po drugi put u roku od samo mesec dana dobio otkaz. Sada su na njegovo mesto doveli Sousu koji će za zadatak imati pre svega da zaustavi kola koja su žestoko krenula nizbrdo. Oni su u poslednjih 10 kola poraženi čak 7 puta. Došli su do 16tog mesta sa samo 4 boda više od zone ispadanja. Najveći krivac za to propadanje jeste odbrana. Salernitana ima jednu od najgorih odbrana u ligi. Znalo se da će tako nešto da se dogodi. O tome sam pričao još na početku sezone jer su oni tokom prelaznog roka sve pare uložili na napad. Dovedeni su dobri napadači,ali odbrana nije ojačana i ovo je bilo neminovno.

Turbulentan period je i iza Lacija. Nakon one ubedljive pobede protiv Milana,Lacio je žestoko pao u formi. Svega 2 pobede u poslednjih 8 kola gurnule su ih na 6to mesto,pa im sada trebaju pobede kako bi se vratili među top 4 tima. U prethodnom kolu su poraženi od Atalante, a tokom nedelje su uspeli da pobede protiv Kluža i time prekinuli loš niz. Lacio je tim koji ima dobar napad predvođen Imobileom koji nikako da proradi. Njegovi golovi se čekaju, a nema ih od povratka posle povrede. Ovaj meč će biti dobra prilika za tako nešto. Nema sumnje da će igrati napadački na ovom meču i to bi trebalo da da rezultata.

Očekivani sastavi:

Salernitana possible starting lineup:
Ochoa; Sambia, Bronn, Lovato, Bradaric; Coulibaly, Nicolussi Caviglia; Candreva, Vilhena, Bonazzoli; Piatek

Lazio possible starting lineup:
Provedel; Lazzari, Casale, Patric, Marusic; Milinkovic-Savic, Cataldi, Alberto; Anderson, Immobile, Pedro

Prognoza: Mogao bi ovo da bude jedan efikasan meč.

Tip: 3+ @ 1.88

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje