sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Španija Plejof (Barca vs Valencia)

Predlog izgledne šanse za prolaz


N. Mirotic (Barcelona) 13.5+, alt 11.5+, može i 14.5+, 27pts

Jeste Mirotić bio očajan u polufinalu Evrolige kada nije mogao ništa da pogodi za 3 poena i jedan je od glavnih krivaca što Barca nije ušla u finale. Verujemo da će danas preuzeti odgovornost na sebe u četvrtfinalu španske lige jer im sezona zavisi od dvomeča sa Valenciom.

Slepi miševi igraju u brzom ritmu i to pogoduje našoj opkladi. Mirota je odigrao 3 meča ove sezone kontra Valencie i beležio sledeće brojke: 13 poena (23minuta), 11pts (1-8 za 3 poena) i 18 poena.

Današnji meč je prognoziran na 160 poena, a verujemo da će poeni biti raspodeljeni između Mirotića i Laprovittole.


Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje