petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 07.februar

Danas je na programu jedan dosta interesantan meč iz Serije A.

20:45h Salernitana – Juventus

U Salerno dolazi Juventus. Dovoljno je samo to reći. Sprema se spektakl kao i uvek kada velikani gostuju u Salernu,ali nekako je to još izraženije kada gostuje tim koji ima najveću armiju navijača na čizmi.

Ovaj meč dodatno dobija na težini jer ima dosta nerasčišćenih računa između ovih timova. Mnogo bure se podiglo posle njihovog prethodnog meča gde se Juve vratio posle minusa od 2 gola i to golom u nadoknadi nakon penala,a onda je i Miliku poništen gol i to je dovelo do haosa. Epilog prethodnog meča ovih timova je bio 8 žutih i 4 crvena kartona. Mislim da to dovoljno govori o meču. Sigurno da su igrači Salernitane željno isčekivali revanš i to na svom terenu gde po pravilu igraju jako dobro.

Salernitana je jedna veoma borbena ekipa i kao takva često dobija i kartone,pogotovo kada igraju da rivalima poput Juvea,Milana,Intera… Ove sezone su zaradili 45 žutih,što je prosek od 2.25 po meču. Juventus je znatno mirniji,njihov prosek je 1.8 kartona po meču,ali moram napomenuti da igrači Juventusa itekako znaju da pogube konce,pogotovo kad rezultat nije u njihovu korist.

Ovaj meč će suditi Rapuano koji ima prosek od 6 kartona po meču i treći je na tabeli po tom parametru.

Predlog: više od 4.5 kartona @ 1.59 meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje