četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Utakmica dana (analiza, izostanci i predlog za klađenje) 07-02-2023!

Još jedna nova rubrika koja kreće od sezone 2022/23 gde ćemo pokušati da analiziramo meč dana po nama, u ovoj rubrici će se naći ili mečevi gde vidimo vrednost u kvoti ili mečevi koji su derbiji u određenim ligama ili su iz nekog drugog razloga zanimljivi.


Danas nas od 17 časova očekuje meč Lige 1 Obale Slonovače, a u okviru 17.kola, a sastaju se ASEC Mimosas – ES Bafing

Domaći tim ASEC najveći je tim u zemlji čija akademija redovno izbaciju najbolje mlade igrače u Obali Slonovače, a mnogi od njih i danas igraju širom Evrope i sveta, nalaze se na prvom mestu lige sa skorom 9 pobeda i 7 remija uz gol razliku 20:7. Na domaćem terenu imaju učinak od 4 pobede i 4 remija uz gol razliku 9:4. U prošlom kolu slavili su u derbi susretu sa SO Armee 0:1 u gostima i iz tog meča vuku ogromno samopouzdanje i deluje da su sada nezaustavljivi. Za pet dana počeće i takmičenje u Kupu Konfederacija, pa je to možda jedini razlog za mali oprez ovde, ali svakako da će izaći kvalitetna postava.

Što se tiče ekipe ES Bafing, oni su jednu poziciju iznad zone ispadanja sa 16 bodova i skorom 5 pobeda, 2 remija i 9 poraza uz gol razliku 16:24, tim su na najgorom odbranom lige . U gostima imaju 2 pobede i 5 poraza i gol razliku 6:13. U seriji su od 4 poraza u gostima.

Mišljenje urednika: Gotovo neverovatno deluje mogućnost da gosti slave na ovom meču, a kladionice su po nama danas dale poklon kvotu na pobedu domaćina 1,53 , vođeni verovatno činjenicom da igraju meč u CC za pet dana, ali mi i pored toga tipujemo 1 na pobedu ekipe ASEC.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje