petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 12.februar

Za danas smo spremili jako zanimljive predloge.

15h Anže-Okser

Duel Lige 1. Duel dva tima koja se nalaze u zoni ispadanja. Dakle duel rivala za poziciju. Ne treba ni pričati koliko su bodovi potrebni obema ekipama. Za ovakve mečeve se kaže da vrede 6 bodova, jer ne uzimate samo 3 boda, nego i protivniku otkidate iste i gurate ih još više u ponor. Očekujem jedan jako tenzičan meč,jednostavno mnogo je bitan za oba tima. Takvi mečevi neretko znaju da budu i veoma grubi.

Statistički Anže je jedna dosta gruba ekipa, nalaze se u gornjem delu tabele po proseku kartona, na 1.8 su po meču, dok je Okser u donjem delu sa svega 1 kartonom u proseku. Ipak, sve to pada u vodu kada su ovakvi mečevi tj mečevi ovakve važnosti u pitanju.

Ovaj meč će suditi Leonart koji je ove sezone podelio 38 žutih,ali čak 6 crvenih kartona. Po broju crvenih kartona je na vrhu tabele i ne isključujem da bi mogao i na ovom meču da ga dodeli.

Predlog: više od 3.5 kartona 1.64 meridijan


18h Juventus-Fiorentina

Jedan od najljućih derbija u Seriji A. Animozitet između ova dva kluba vlada još od 90tih godina. Za Fiorentinu je Juventus najveći i  najljući rival. To rivalstvo je počelo još od prodaje tj uzimanja Roberta Bađa, pa preko Kijelinija, Kijeze i poslednjeg u nizu Vlahovića. Sve te prodaje su za srce ujele sve u Fiorentini i oni uvek sa posebnom motivacijom dočekuju ovaj duel kako bi se osvetili. Upravo zbog toga na mečevima ovih timova bukvalno pršti na sve strane i neretko imamo ogroman broj kartona.

Stastistički, Juventus ove sezone dobija u proseku 1.7 kartona, što je jako malo i u donjem su delu tabele. Fiorentina je znatno grublja i oni su na proseku od 2.5 kartona.

Cela ta statistika pada u vodu kada su ovakvi derbiji u pitanje, jer je tenzija znatno veća na terenu.

Ovaj meč će suditi Fabri koji ove sezone ima prosek od 4.8 kartona po meču.

Predlog: više od 4.5 kartona 1.50

može i više od 5.5 kartona 2.12  meridijan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje