subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Specijal kartoni 22.januar

Danas je na programu dosta zanimljivih duela, a mi smo za vas odabrali neke.

17:30h Arsenal-Mančester Junajted

Nema ovde šta mnogo da se priča i piše. Derbi kola,možda i jedan od derbija prvenstva. Velika prekretnica za oba tima. Ovaj meč može u mnogome da odredi dalji tok šampionata. Sve to samo po sebi podiže tenziju. Tenzija između ova dva tima postoji i bez toga, a sa ovim svim je još veća. Poseban pritisak je na Mančesteru koji nakon kiksa protiv Kristal Palasa praktično nema prava na grešku. Moraju ovo da dobiju ukoliko žele da nastave da drže korak za Arsenalom.

Inače Mančester je jedna od najgrubljih ekipa u ligi. Dobili su najviše žutih čak 48. Arsenal je dobio drastično manje, 32 i nalaze se na sredini tabele po tom parametru.

Ovaj meč sudi Antoni Tejlor. Jedan od najbolji sudija na ostrvu,ali u sudija koji ne toleriše gotovo ništa i vrlo je lak na kartonima. Prosek mu je preko 3.5 kartona po meču.

Predlog: više od 4.5 kartona kvota je 1.83 meridijan. U maxbetu je ista granica kvota preko 2,ali se računaju samo žuti kartoni,dok u meridijanu i crveni,pa je zbog toga ta kladionica bolja opcija.

Nažalost samo 4 kartona na kraju

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje